2777
2789
عنوان

ترکهای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست
اخه تا میام شیر بدم ب دخترم جلو یکی میبینن میگن وااای چه ترکایی زده شکمت     انگار شکم ...

ولشون کن بابا 

هنوز متوجه نشدی ی عده کلا عادت دارن ب بقیه گیر بدن ؟

میره نگران نباش

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
اخه تا میام شیر بدم ب دخترم جلو یکی میبینن میگن وااای چه ترکایی زده شکمت     انگار شکم ...

منم الان باردارم  داشتم به بعد زایمانم و این حرفا فک میکردم😁به این نتیجه رسیدم باید یه لباسی بپوشم ک قسمت بالاتنه اش باز بشه فقط وپایین تنه اش بسته باشه شکمم پیدا نباشه😁توهم همینکارو بکن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی    تازه روغن زیتونم میزدما تو بارداری ولی باز ترک خورد

ارثیه ۸۰درصد میزنن 

۲۰درصد نمیزنن 

هرچی هم کرم بزنی قرار باشه بزنی میزنی پس بهش فک نکن

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
من الان اوایل ماه 9هستم هنوز ترک نشده حتی پوستش نازک هم نشده یا اینکه رگ خونی هم روی شکمم ایجاد نشده ...

دیگ ماه نهمی فک نکنم بشه،بشه هم کم میشه،من از ۶_۷ کم کم شروع شد،۸ماهگی اوجش بود ک البته همون موقه هم زایمان کردم،ب نه ماه نکشید

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
عزیزم من شکمم خیلی ترک خورد ترکای قرمز وصورتی  ولی الان بعد از 9ماه هم کوچیکتر شدن وکمرنگ ان ش ...

انشاالله،شکم منم خیلی ترک داره فک کنم قده شکم من باشه  

تا الان نزده دیگه نمیزنه،من دوبار باردارشدم هیچکدوم ترک نزدم،مثله قبله پوسته شکمم. اگه میخواست بزنه ...

واقعا?خداروشکر...مدام جلو اینه شکممو چک میکنم ببینم ترک زده یا نه

بايد تو دوران باردارى كرم ميزدى، بعدش خيلى دير ميره من الان ماه ششم از ماه چهارم ترك خورده شكمم با ...

با روغن زیتون چرب میکردم ماساژ میدادم ولی بازم ترک خورد،خیلیییییا اصن   منم شکمم زود شروع ب ترک خوردن کرد

دیگ ماه نهمی فک نکنم بشه،بشه هم کم میشه،من از ۶_۷ کم کم شروع شد،۸ماهگی اوجش بود ک البته همون م ...

این خانومايي که اطراف من هستند مدام میگن هنوز دیر نشده همچین ترک بشه که تعجب کني

منم الان باردارم  داشتم به بعد زایمانم و این حرفا فک میکردم😁به این نتیجه رسیدم باید یه لباسی ب ...

اره جلو دکمه دارم،ولی همیشه ک نمیشه یه مدل پوشید.