2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم میایم صحبت کنیم؟تجربه نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده؟چرا تنها؟

خب تو خونه تنهام امروز کارشون طول میکشه دیر برمیگردن شب 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

میدونین چیه؟

آخه ما حرف و گفتگو مون فقط بزرگترا بودن بعد گفتیم کوچیک تر ها نامزدی دعوت میکنیم

الآنم بخوایم خونه بگیریم نمیشه بزن و بکوب کرد چون قاطی هست و جدا هم تو حیاط چون زمستون میشه سرد هست

تالارم که بدون شام نمیشه 

خداییاااااااااااا موندم چیکار کنم

هزینه اتلیه چقدر میشه اجی

نمی دونم حدودشو میخوام برم پیش یکی از اشناهای دوستم گفته بیا باهم راه میایم نمیدونم دقیقا چقدر میشه 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
منه خنگ بابام ۱۲ میلیون خرج عقدم کرد که کاش نکرده بود خانواده داماد خوبی نیومده

دقیقا منم خوهرشوهر عوضیم انداخت گردنمون بابامم دستش خالی بود نخواست جلو اون کم بیاره غرورش گرفت. بعد موقع عروسی و خریدای ما دستش میلرزید عفریته

پشیمون نمیشم بعد عروسیم؟؟؟

والا ما کلا تو فامیل یا حتی میتونم بگم شهرمون جشن نامزدی اصلا رسم نیست همه مراسما میمونه واس یه روز اونم روز عروسی بیخیال بابا سخت نگیر جهازت مهمتره ۵ملیونم پول کمی نیس بنظرم لباسشویی بخری بهتره

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

میدونین چیه؟ آخه ما حرف و گفتگو مون فقط بزرگترا بودن بعد گفتیم کوچیک تر ها نامزدی دعوت میکنیم الآن ...

ابجی متن منو بخون

گفتم که این اگهی ها که تو روزنامه هست نوشتن ازدواج اسان با اینا کمتر میشه

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 
میدونین چیه؟ آخه ما حرف و گفتگو مون فقط بزرگترا بودن بعد گفتیم کوچیک تر ها نامزدی دعوت میکنیم الآن ...

میتونی یدفعه ای لباس عروس هم بپوشی توتالاربری شام هم بدین ولی دیه براعروسی مراسم نگیرین وبرین ماه عسل

اگه خانواده شوهرت برات سنگ تموم گذاشتن و اگه نگیری بعدا تو چشمت میزنن بگیر در غیر این صورت نگیر من نه نامزدی گرفتم نه عقد تا الانم پشیمون نشدم دلم میخواد این رسما کلا ور بیفته،مایه ی عذابه فقط 

اگه خانواده شوهرت برات سنگ تموم گذاشتن و اگه نگیری بعدا تو چشمت میزنن بگیر در غیر این صورت نگیر من ن ...

تا الان خداروشکر هیچی کم نذاشتن اما اینم نیست که تو چشم بزنن