2777
2789
گوجه کیلویی ۴۵۰۰ زیاد گرون نیس گلابی کیلو ۲۵ تومنو کجای دلم بذارم

مامانمشون درخت گلابی دارن باورکن یک جامیفروشن میدون بارمیوه کیلویی ۵تا۶بیشترنمیخرن ازشون نمدونم توبازارچراانقدگرونه

من دوروزپیش تره بارخریدم۱۲کی شد۲۵🤤

من کمتر از ۲۵ ندیدم امسال خیلیم بی کیفیت سبز و کال و سفت. البته تره بار نرفتما

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوجه مهمونه ناخوندس اصلا ما تو غذای اصیل ایران یگوجه نداشتیم بعد اومد تو ایران که قدیمیا بهش میگفتن تماته یعنی همون تومیتو انگلیسی حالا دوست داشت خودش همون ارزون میخوریمش نخواست بره که بره

خدا کمک ...دایم نگاهی

شهر ما سه تومنه 

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
من کمتر از ۲۵ ندیدم امسال خیلیم بی کیفیت سبز و کال و سفت. البته تره بار نرفتما

البته کوچیک وکال بودن منم اینبارگذری رفتم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

خود گوجه فکرشو نمیکرد ک از فرش ب عرش برسه😀

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

یه کلیپی دیدم متاسفانه مردم افغانستان سوار بر وانت و موتورهای سه چرخه پر از گوجه در جاده گوجه هارو میریختن و خنداخند حرف میزدن که متوجه زبانشون نشدم و ماشینهای پشت سری گوجه هارو له میکردن.به کجا رسیدیم که ما ایرانیارو به خاطر گوجه مسخره میکنن فقط باید گفت متاسفم

یه کلیپی دیدم متاسفانه مردم افغانستان سوار بر وانت و موتورهای سه چرخه پر از گوجه در جاده گوجه هارو م ...

اره ديدم ظاهرا ميگن كار ما كمك به فقراست ايرانيا بيان جمع كنن بخورن