2777
2789

سلام دوستان گل

من میخوام یکیو یه گوشمالی بدم و یکم کتک بخوره.از کجا آدمشو پیدا کنم که اجیرش کنم؟ جایی تو تهران هست از این آدما باشه؟

چ خطرناک 

منو نزن به خدا فقط داشتم رد میشدم

چرا؟؟؟؟دقیقا چرا؟؟؟؟؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید تو یکسال و نیم این ششمین کاربری باشه که من میزنم؟ هر چند ماه یکبار بدون اطلاع کاربری آدمو میترکونین   اونم نه به خاطر تاپیکی که خودت میزنی به خاطر نظر گذاشتن تو تاپیک یه عده دیگه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی گفتم😅

منم جدی گفتم 

چرا؟؟؟؟دقیقا چرا؟؟؟؟؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید تو یکسال و نیم این ششمین کاربری باشه که من میزنم؟ هر چند ماه یکبار بدون اطلاع کاربری آدمو میترکونین   اونم نه به خاطر تاپیکی که خودت میزنی به خاطر نظر گذاشتن تو تاپیک یه عده دیگه   
اخه جاش اینجاست که شما میکن این حرفو کمی فکرن ببین چی میکی فردا پات کیره زشته این خواسته شما

ای بابا.اگه بلاهایی که سرم اومد پولی ازم خوردن و ابرویی که ازم بردن رو میدونستی اینو نمیگفتی

اخه جاش اینجاست که شما میکن این حرفو کمی فکرن ببین چی میکی فردا پات کیره زشته این خواسته شما

پاش کیره؟   

استارتر ميدونم دوباره قطع دسترسی میشم ولی میگم برو یه دونه از این شوکر برقی ها که برقو چن متر پرت میکنه بخر دنبالشون یواشکی تو خيابون خلوت برو از پشت شک بده بهشون در برو

و بشر نيروي انتظامي را اختراع کرد.. 

اگه مدرک داشتم پول دادم که خودمم میدونم چیزی به اسم شکایت و دادگاه هست.به خاطر اشنایی ۱۵ تومن پول دادم کارش راه بیوفته.حالا نمیده.منم مدرک ندارم.حالا بازم بگم؟

اگه مدرک داشتم پول دادم که خودمم میدونم چیزی به اسم شکایت و دادگاه هست.به خاطر اشنایی ۱۵ تومن پول دا ...

دزد بیاد خونه ت بزنیش باید دیه بدی. اگر انقدددد عوضیه خودتو بیچاره میکنی. حداقل با این مشاورهای حقوقی تلفنی یه صحبتی بکن 

دزد بیاد خونه ت بزنیش باید دیه بدی. اگر انقدددد عوضیه خودتو بیچاره میکنی. حداقل با این مشاورهای حقوق ...

صحبت کردم گفتن چون مدرک ندارم دستم به جایی بند نیس.فقط فیش واریزی ازش دارم.