2777
2789
عنوان

((تست روانشناسی زوج ایده آل و خوشبخت ))بیاین جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 193 پست

رابطه ایده آل رابطه ای هستش که به جز و ماچ و بوس و.... با هم دیگه خوش باشن شیش کنار هم خوشن شماره یک خانوم اویزون اقاست رابطه یک طرف 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

زود باش تند تند بزار

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوج‌شماره ۲:

دقت کنید تو این عکس ها به حالت چهره کاری نداشته باشید پوزیشن بدن رو نگاه کنید . تو این عکس دختره یه دستش دوره پسره حلقه ست و حالت اطمینان داره و پسره دستش روی شونه ی دختره س
میگن پشت هر مرد موفقی یه زن بزرگ هست .
چنین زنی نمیذاره مردش زمین بخوره یا تنها بمونه یا ناراحت و ناامید باشه . دختره مستقل و حمایت کننده س
و پسره حمایت بگیره . معمولا بین زوج هایی که خانم یکم از نظر سنی بزرگتره این حالت دیده میشه
یا در زوجینی که زن از لحاظ مالی خیلی قویتره

استارتر عزیزم لطفا سریع تر بذار مچکرم😁

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
ج کنکور ک نیس استرس دارین:)

حوصلم سر رفت استرس چیه

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)

شماره ۳: 

از نظر پوزیشن بدن نگاه کنید . پسره دختره رو بیشتر در برمیگیره

دختره رفتار آرومی داره از این مدلا که تن صداش از یه حدی بالاتر نمیره و چون استرس کمی داره یا میتونه استرسشو کنترل کنه . میتونه رفتار غالب شریکشم کنترل کنه .