2777
2789
عنوان

آگهی فریبنده کار در منزل در دیوار

446 بازدید | 18 پست

سلام.دوستان خوبم.چند روز پیش یک آگهی کار درمنزل تو دیوار بود که بعد از واریز وجه درخواستی کانال اجتماعیش رو پاک کردو هیچی به هیچی.فقط یه شماره حساب مونده رو دستم .واقعا متاسفم که سادگی کردم.تو رو خدا شما ها مثل من سادگی نکنین..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پلیس فتا ازش شکایت کن فوری برات پیداش میکنن. من با داشتن فقط یه شماره تلفن اصل پولم به علاوه ضررش رو از مشتری دزدم گرفتم

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
شاید مبلغ زیاد بالایی نباشه اما تعداد که بالا باشه پول زیادی میشه شرایطش طوری وسوسه کننده بود که من ...

کاش پیگیری کنید تاعبرتی بشه دیگه ازاین غلطها نتونن بکنن،،خدالعنتشون کنه

برو پلیس فتا ازش شکایت کن فوری برات پیداش میکنن. من با داشتن فقط یه شماره تلفن اصل پولم به علاوه ضرر ...

چقدر هزینه داره پیگیریش.وجه من صد تومن هست میخام ببینم به زحمتش می ارزه .از طرفیم از روی ناراحتی حوصله پیگیریو ندارم.فکر میکنم با بچه کوچیک باید تو رفت وآمد باشم شما مراحلشو برام توضیح میدین?

چقدر هزینه داره پیگیریش.وجه من صد تومن هست میخام ببینم به زحمتش می ارزه .از طرفیم از روی ناراحتی حوص ...

من باشم پنج برابرش رو خرج میکنم ولی پیداش میکنم پدر پدرش رو درمیارم.

حتما میرفتم پلیس فتا

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

ببینین دقیقا به خاطر شرایط مالی بدمون وداشتن بچه کوچیک با داشتن لیسانس حسابداری آنقد شرایط رو تحریک کننده نوشته بودش که وسوسه شدم به امید تغییر اوضاع مالیم.واقعا اعصابم خورده از دست خودم.

من باشم پنج برابرش رو خرج میکنم ولی پیداش میکنم پدر پدرش رو درمیارم. حتما میرفتم پلیس فتا

شما درست میگین اما از اینکه بچه کوچیک دارم نمیخام همش برم وبیام.نمیدونم چه مرگمه احساس میکنم افسردگی گرفتم برام مثل مرگه کار بیرون از خونه.

شما درست میگین اما از اینکه بچه کوچیک دارم نمیخام همش برم وبیام.نمیدونم چه مرگمه احساس میکنم افسردگی ...

خوب عزیزم پس بشین و سبک سنگین کن. یا باید پیگیری کنی ، یا بتونی کلا بیخیال شی و بهش فکر نکنی و حرص نخوری .

من باشم تا تهش می رم‌ چون کلاه سرم گذاشتن بدترین توهینه ‌‌ 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

اما خواهشم از شماها اینه حتی اگه شرایط بدی داشتین کمی تامل کنین بهتره تا بعدش مثل من‌پشیمون بشین.به پیشنهاداتتون فکر میکنم.فکر کنم پیگیری کنم بهتره تا همینجوری فقط حرص بخورم.