سلام.دوستان خوبم.چند روز پیش یک آگهی کار درمنزل تو دیوار بود که بعد از واریز وجه درخواستی کانال اجتماعیش رو پاک کردو هیچی به هیچی.فقط یه شماره حساب مونده رو دستم .واقعا متاسفم که سادگی کردم.تو رو خدا شما ها مثل من سادگی نکنین..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید مبلغ زیاد بالایی نباشه اما تعداد که بالا باشه پول زیادی میشه شرایطش طوری وسوسه کننده بود که من فوری واریز کردم بعد چن روز کلا شبکه اجتماعیش رو پاک کرد.
برو پلیس فتا ازش شکایت کن فوری برات پیداش میکنن. من با داشتن فقط یه شماره تلفن اصل پولم به علاوه ضرر ...
چقدر هزینه داره پیگیریش.وجه من صد تومن هست میخام ببینم به زحمتش می ارزه .از طرفیم از روی ناراحتی حوصله پیگیریو ندارم.فکر میکنم با بچه کوچیک باید تو رفت وآمد باشم شما مراحلشو برام توضیح میدین?
ببینین دقیقا به خاطر شرایط مالی بدمون وداشتن بچه کوچیک با داشتن لیسانس حسابداری آنقد شرایط رو تحریک کننده نوشته بودش که وسوسه شدم به امید تغییر اوضاع مالیم.واقعا اعصابم خورده از دست خودم.
اما خواهشم از شماها اینه حتی اگه شرایط بدی داشتین کمی تامل کنین بهتره تا بعدش مثل منپشیمون بشین.به پیشنهاداتتون فکر میکنم.فکر کنم پیگیری کنم بهتره تا همینجوری فقط حرص بخورم.