2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 25 پست
ببین تو 21 سالته میخای ازدواج کنی همه درکت میکنن ولی من 26 سالمه میخام ازدواج کنم ولی همه میگن ما که ...

😂😂😂😂 واسه  منم میگن خدایی ولی خو دوس دالم ازدباج کنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو این دوره زمونه همه باید حساس باشن

دیگه ب هرکسی نمیشه اعتماد کرد

توام که خیلی وقت داری.

یادت نره ازدواج نکنی و مجرد بمونی بهتره تااینکه ازدواج بد داشته باشی و عذاب بکشی. خیلی سختگیری و دقت کن تو انتخابت

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

دوس ندارم دوست پسر داشته باشم  دوستام اکثریت شکست عشقی خوردن منم میترسم 😔ولی بعضیاشونم واقعا عاشق هم هستن و همه شرایط رو دارن خونوادشون قبول نمیکنه اصن ی وضعی

اونی ک مجرده دنبال شوهر کردنه اونی که شوهر کرده تو حسرت مجردیه هیچی سر جاش نیس😂

اره والله با مجردا میحرفم میگن متاهلی خوبه ...با متاهلا حرف میزنم میگن مجردی کیفتو بکن

من خودم کلی پرس و جو کردم

اینو مطمعن باش متاهلی واقعا بهتر در صورتی که طرف مقابلت انسان باشه و ادم مسعولیت پذیری باشه

چشم پاکی خوبه اما مهمترین مسعله مسعولیت پذیری شوهر هستش اگر مسعولیت زندگی رو قبول کنه و مسعولیت زنشو قبول کنه و براشون تلاش کنه اون موقعه متاهلی مثل بهشت میمونه