2777
2789

کسی رو میشناسین هرروز از لنز رنگی طبی یا زیبایی استفاده کنه؟من چشام ضعیفه میخوام لنز طبی رنگی بگیرم اما دو دلم

میشه واسه خوب شدن حالم صلوات بفرستین🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره لنز ابی هم میزاره😑

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگه لنز و عمل خوب بود، این دکترا خودشون عینک نمیزدن.

دقیقا راست میگی حتی لیزیک هم نمیکنن اکثرا عینکی هستن 

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

من خودم لنز میزارم ولی واقعا زیباییش به اذیتش نمی ارزه همش ادم چشمش اب میاد احساس سنگینی  تو چشمش میکنه

هرجا رفت و هرجایی شد تقصیر مـنــــــــــه عاشقتم میلاد راستاد
دختر خالم فقط شب ب شب درمیاره سالهاس طوسی یخی داره جوری ک همه باورمون شده این چشماش طوسی یخیه خخخخ

مشکلی واسه چشماش پیش نیومده تا حالا؟

میشه واسه خوب شدن حالم صلوات بفرستین🙏❤
مشکلی واسه چشماش پیش نیومده تا حالا؟

اینی که میگم بهت همیشه میزاشت 

شماره چشمش خیلییییبی زیاد شد خیلیییی

آخرم عمل کرد 

ولی هیشکی بدون لنز نمیشناسش انقد که فرق میکرد

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍