2777
2789
عنوان

دخالت خانواده شوهر

434 بازدید | 30 پست

دوستان لطفا بهم کمک کنید 

چند ماهه که عقد کردم آذر ماه عروسیمه 

خونواده شوهرمم خیلی دخالت میکنن خیلی نظراشونو تحمیل میکنن ک من واقعا اعصبانی میشم 

نمیدونم چی کار کنم 

متاسفانه شوهرمم حرفشونو گوش میکنه 

خیلی اختلاف فرهنگی داریم و من متاسفانه بعد از عقد فهمیدمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم واسه عروسیم تماما نظرات مادرهمسرم اعمال شد حتی منو آدم حساب نکردن حتی تالار عروسیمو قبل عروسی ندیدم.کلی حسرت هم به دلم موند.

کاش بشه با همسرتون صحبت کنید و بگید عروسی واسه شماست و نظر شما مهمه به هرطریقی که میدونی جواب میده صحبت کن

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

رابطت با شوهرت خوبه؟؟حرفتو گوش ميده؟؟منطقي هست ايل

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

با شوهرت منطقی صحبت کن و بهش بفهمون که دیگران حق دخالت تو زندگیتونو ندارن اگه قانع نشد و واقعا تحمل این وضع برات سخته به نظر من جدا بشی بهتره تا اینکه یه عمر عذاب بکشی

خیلی به شوهرت محبت کن اعتمادشو به دست بیار بعد حرفاتو بزن بگو دوس دارم فلان کارو کنیم کاش فلان شه نگو باید چون مردا از باید بدشون میاد شوهرتو طرفشون کن 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

دوتا خواهر مجرد داره ک از من بزرگترن 

امروز مثلا خونمونو تحویل گرفتیم میخاستم فردا برم خونه ی کم تر و تمیز کنم 

باورم نمیشه بهم میگه فردا زنگ بزن خواهرم بیاد با هم بیاد خونه 

میگم.خوب برا چی 

منم ناراحت شدم کلیدا رو دادم بهش گفتم برو بده خواهرت من نمیام 

بخدا خیلی سعی میکنم اروم باشم ولی دیگه بعضی جاهاا نمیتونم 

خیلی نظراشونو تحمیل میکنن 

همیشه بهشون احترام میزارم 

ولی یاد گرفتن به شوهرمم میگن اونو میندازن جلو 

رابطت با شوهرت خوبه؟؟حرفتو گوش ميده؟؟منطقي هست ايل

اره خوبه ولی حرف خونوادش خیلی روش تاثیر داره ....بخدا اگه خیرو صلاح باشه میگم عیبی نداره ولی همش دخالته همش فضولیه