2777
2789
عنوان

حقوق زن

151 بازدید | 8 پست

سلام کمکم کنید زندگیمودوست دارم بچه هامم دوست دارم همسرم به فکرم نی خیلی پولکیه میخوادخوبیشوبه همه ثابت کنه الامن باهمه خوبه الامن نفقه نمیده که هیچ حقوقمم میگیره دوتومن هرکدوم داریم۴۰۰به من میده بقیه روخرج میکنه همیشه حرف زدن عادیش صدای بلنده کلاتن صداش بلنده من اگه بخوام ازش شکایت کنم نمیتونم چون اونجایی که کارمندم یه جاکارمیکنیم هیچکس نیست پناهنده شم بهش بهمه مشاوره رفتم یاشکایت باحرفاش سرمومیخوره یعنی یه ریزبهم حرف میزنه ازاون دسته آدماییه که حرف هیچکیوقبول نداره ازفوق العاده هم یه چیزی اونورترپرانرژیه وپرحرف هرکی باهاش حرف زده ازآخرگرگیجه میگیره اصلاکم نمیاره میخوام بگم براانجام کارای حقوقیم نیازبه چندروزموندن توشهرمونم ونمیتونم برم شهرستان سرکارم هفت ساعت راهه تامحل کارم واونجاغریبم نمیتونم خونه کسی برم وچون طرح شکایت کنم نمیتونم باهمسرم زیریه سقف باشم اذیتم میکنه برامرخصی چطوراقدام کنم که اخراج نشم شوهرم میگه اگه خبراختلاف مابه محل کارمون برسه اگه آبروم بره ال میکنم بل میکنم منومیترسونه باحرفاش توروخداکمکم کنید انتقالی نمیدن راهکاربدین لطفا

برای چی حقوقتو بهش میدی عزیزم؟؟

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا کسی رواعصابتون راه که فقط بخواین چیزی روکه میخوادبهش بدین که فقط ساکت شه فقط بره ایشون اینطوری ان بسیارپرانرژی وخستکی ناپذیر بطوری که یکنفسه وصبح تاشب رومخت راه میره که چرااین کاروکردی این خرف رو زدی کلازندگیوبه کامت سیاه میکنه روزگاربرات نمیذاره نه بافحش یاکتک فقط باحرفاش تیکه هاش دادزدناش و...

ازکارکردن اصلاخسته نمیشه لاغرواستخونیه چون همه انرژیشو مصرف میکنه مثلااگه یه حرفی ازروحق بزنم میگه کاراین اینترنته شپلق گوشیموزمین میکوبونه یامیگه کارمامانته اون بهت یادمیده یامثلابخوام نامه بیارم برااینکه به محل کارم تحویل بدم تاعلت سرکارنرفتنموتوجیح کرده باشم که بخاطر مشکلات خانوادگیه میگه اگه آبروی منوببری طلاق میدم برودیگه برنگرد من ازبچه هام میترسم اگه انتقالیمومیدادن خیلی کارامیتونستم بکنم پیش مامانم میبودم حمایتم میکرد من ازبچه هام میترسم هیچی نمیذاره پس انداز نصف حقوقش میره براپدرمادربقیه خودش میده برامغازه شغل دوم و سودشم بازاون طرف خرج میکنه۴۰۰منم میره براخوردوخوراک واگه موندلوازم خونه وپوشاک خودمون