2777
2789
عنوان

چه کار کنم یه ماهه زندگیم شده جهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل؟؟؟

چه بگم والا من شوهرم ۶صبح میره تا ۷ونیم عروب اونم برگرده تا دوش بگیره میشه ۸ تا شام بخوریم ۸ونیم بعد ازبس خستا اس نهایت ده خوابیده منم همش میگم جمعه خونه اس جبران میکنه میبینی احد روزی ک خونه اس داییش ماشین خریده زنگ میزنه میره ماشینه اونو درست کنه دلش نمیاد بده مکانیکی هرروز الو الو بیا اینم میره دیگا انگار ما مهم نیستیم 

خدا خودت پناهم باش ک جزتو تکیه گاهی ندارم 
چه بگم والا من شوهرم ۶صبح میره تا ۷ونیم عروب اونم برگرده تا دوش بگیره میشه ۸ تا شام بخوریم ۸ونیم بعد ...

عزیزم بی خیالش شو اکثر مردا همینجورین دنبال ننه بابا و فک و فامیلشونن،خودت هر روز برای خودت یه برنامه بریز برو پارک ،بازار و بگرد و خوش باش

چه بگم والا من شوهرم ۶صبح میره تا ۷ونیم عروب اونم برگرده تا دوش بگیره میشه ۸ تا شام بخوریم ۸ونیم بعد ...

همه همینن خروس خون میرن سر کار شغال خون برمیگردن سر اینو چیزا الکی بحث نکن حالا ی مدت بره درست کنه تموم میشه دیگه اگه هر هفته بره برا تعمیر  که آون ماشینو ببرن اسقاطی هم شما به آرامش برسی هم آون ماشین راحت شه از دست صاحبش

خدایا مرسی عشقمو آفریدی 😍😍😍دخترم عشق دردونه😘

خب وقتایی ک خونست با صبر و حوصله بیشتر بهش محبت کن. کنارش باش . نوازشش کن 

ی مدت 

بعد  با ملاطفت و زبون شیرین گله کن و بگو بهش نیاز داری. ....

درکت میکنم شوهر منم از شنبه تا 5 شنبه 6 میره 6 میاد ولی بهش گفتم که شبا هر وقت دلت خواست بخواب اما جمعه ها باید با من باشی هر چی من میگم بشی.یا مثلا میگم خوبه جمعه بریم پارک ؟ بریم فلان جا؟ اونم یه وقتایی قبول میکنه یه وقتاییم نه که من ناراحت نمیشم.ازش نظر بخواه یه جوری جمعه ها رو با خودت سرگرمش کن 

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
همه همینن خروس خون میرن سر کار شغال خون برمیگردن سر اینو چیزا الکی بحث نکن حالا ی مدت بره درست کنه ت ...

والا یه ماهه اینطوریه دوبار خواستیم بریم کرج امون نداده بهمون هنوز نرسیده برگشتیم اینم صب تا شب سرکاره منم دوس دارم روزی خونه اس باهم یه صبحانه ای نهاری بخوریم مگه امون میده بهمون اصلا درک نداره بگه این همش سرکاره 

خدا خودت پناهم باش ک جزتو تکیه گاهی ندارم 
خودش باعث میشه حرف نزنه تا جواب ندم ذکر چی؟

بزرگترین تفاوت خانومایی ک زندگی زناشویی موفقی دارن با خانومایی ک ناراضی هستن ازش

همینه

وقتی شوهرت داره حرف میزنه

برا اینکه جواب ندی

قرقره کن😶😐

تو اگ جواب ندی

بعد از اروم شدنش یکم مظلوم نمایی کنی

خودش میاد میگه ببخشید و فلان

خانوما قدرتشون تو همینه ک با سیاست و زنونگیشون

میتونن سرکش ترین مرد هارو رام کن

همون اندازه هم میتونن اروم ترین مردارو  ، سگ کنن😐😑