2777
2789

من واقعا فک میکردم با این اقایی که اشنا شدم هیچ حسی تو دلش نیست .حالا فهمیدم تو بروز احساسات خجالتی هستش و بزور حتی میگه دلم برات تنگ شده .تو یکماه اول اشنایی هستم ولی چند بار بخاطر سرد بودنش کلافه شدم که سریع بهم ریخت و زنگ زد گفت من مدلم اینطوره سرم از بس تو کتاب بوده نمیدونم و منم تورو میخوام تو دختر خوبی هستی من کنار تو بودنو دوس دارم مدل صحبت کردنش اینطوریه .خیلی کم زنگ میزنه .حوصله چت کردن که اصلا و عبدا نداره .ولی اگه بهش بگم بیا ببینمت و ... بنده خدا سریع میاد ولی خب من زیاد پا پیچش نمیشم چون خودمم درگیر کار هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعضي اقايون اين مدلي هستن از الان باهاش صحبت كن واضح بگو شما چه اخلاقي رو مي پسندي اگه نتونست عوض بشه و شما دوست نداشتي اون وقت جدي به اين موضوع فكر كن

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
باید بهش زمان بدی فک کنم بعضیا حق دارن بلد نیستن کسی نبوده شاید محبت کنه به اون شکل یاد نگرفتن باید ...

والله یکماهم کم نیست من یکم کم حوصله شدم همش قربون صدقه میرم ماست ماسته تازه بعد یکماه دستمو بلاخره بوس کرد😂😂انگار یخ من وا شد بخدا خب ادم هنگ میکنه

من امشب اصن حوصله ندارم راجع به اقایون نظر بدم 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
خب بعضي اقايون اين مدلي هستن از الان باهاش صحبت كن واضح بگو شما چه اخلاقي رو مي پسندي اگه نتونست عوض ...

صحبت کردم بهش گفتم من تک بچه ام و تنها خودت میدونی گفت تو هرچی بگی من گوش میکنم ولی خب اینجور نیست که زنگ بزنه و ... تازه کلی زور زدم شده روزی یبار زنگ زدنش یکی دو بارم اس ام اس میده حالمو میپرسه

کم سن که نیست ۳۶ سالشه ولی گمونم انقدر درس خونده گیج شده😂

خب اگه نمیتونین ادامه نده اگه میتونی کمکش کن حس های جدیدی رو تجربه کنی از اون مرحله خفتگی دراد;-)

مشکل گشا خداس💖
خب اگه نمیتونین ادامه نده اگه میتونی کمکش کن حس های جدیدی رو تجربه کنی از اون مرحله خفتگی دراد;-)

حالت سر درگمی دارم یه جورایی درک کردنش برام سخته ولی وقتی کنارمه تمام تلاششو میکنه به بهترین نحو به من خوش بگذره

حالت سر درگمی دارم یه جورایی درک کردنش برام سخته ولی وقتی کنارمه تمام تلاششو میکنه به بهترین نحو به ...

خب معلومه که شمارو دوست داره که سعی میکنه پیش شما خوب باشه ..زندگی رفتارا هردو طرفو تحت تاثیر قرار میده منتهی یکی بیش رو اون یکی اثر میذاره ...دو راهه دیگه یا ادامه میدین یا تموم  ..اگه بخوایین ادامه بدین باید بدونین تغییر سریع اتفاق نمیفته نیاز به زمان داره مخصوصا این که هر چی بالا تر باشه سخت تره  ولی خب علاقه باعث انگیزه بیش تر میشه  ایجاد یه محیط یا جو خوب که رو طرف مقابل و احساسش بیشتر تاثیر بذاره   خودت چند سالته؟!

مشکل گشا خداس💖