2777
2789

خب

همسرعزیزتر ازجانم باتمام وجود عاشقتم❤روز عقدمون چقدرشاد بودیم،هردومون تو آسمونها پروازمیکردیم،چه عاشقانه بهم نگاه میکردیم،من بهترینهای روزهای عمرمو باتو داشتمو دارم، یا روز بله برون وقتی تو با لبخند ومن با خجالت نگاهت میکردم،بهت گفتم اونطوری نگاه نکن خجالت میکشم😊،روز عروسیمونم روزی خواهدشد سراسر ازعشق منو تو❤،روزی که کامل مال هم میشیم،هیچ مشکلی تو دنیا نمیتونه جدامون کنه،من باتو خوشبختم،روزی میرسه که بچه داربشیم مطمینم اون روز بهترین روز زندگیمونه وتو بهترین پدردنیا خواهی بود،با ذوق به تاتی تاتی کردن بچه هامون نگاه کنیم به زبون بازکردن وحرف زدنشون،اولین باری که بگن مامان وبابا، بهترین حس دنیا خواهدبود برای من و تو،بزرگ شدن ومدرسه رفتن ودانشگاه رفتنشون،روزی میرسه بچه هامونو سروسامون بدیم،دخترمونو راهی خونه بخت کنیم وپسرمونو براش هردختری رو که دوس داره بگیریم،روز عروسی فرزندانمون هم حتما یکی ازبهترین روزهای زندگیمون خواهدبود  دستامون تو دست هم به عروس شدن دخترمون وداماد شدن پسرمون نگاه کنیم وکلی قربون قدوبالاشون بشیم وراهی خونشون کنیم،روزی میرسه که نوه داربشیم،برای بچه ی بچه هامون کلی کادو وکلی وسایل سرگرمی بگیریم،کلی بغلشون کنیم وبچلونیموشون،و تو بهترین پدربزرگ دنیا خواهی بود،وبعد بریم خونمون ومن برات غذای موردعلاقت  ماکارونی رو درست کنم وباعشق کنارهم بخوریم کنارشم شربت تخم ریحون وزعفران، تو بهترین همسر دنیایی،من هرروز چندین بار خداروشکر میکنم که بهم لطف کرده وتو شدی عشق زندگیم،الهی همیشه سایت بالای سرم باشه،الهی هیچوقت ناراحتی رو تو چشمای مهربونت نبینم،عاشقتم بهترین مرد دنیا❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشو یه جا بگید خار داره!؟ 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بعد امروز عصر زنگ زدن آوردن من حالم خوب نبود رفتم توحیاط بقیه پولش یت تومن مونده بود دادم رفت بعد که شوهرم اومد رفت نگاش کرد😭😫😭

نامت زیباترین واژه هستیست