2777
2789
سکینه ۴۷ ساله یوقوز آباد  خوشبختم از آشنایی با همتون

خوش به حالتون تو محله تون انرژی هسته ای هم دارین  

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالتون تو محله تون انرژی هسته ای هم دارین    

نزدیکمون بعله اورانیوم غنی میکنن ولی داخل خود شهر نیست 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
همون همه توو تنهاييامون بمونيم بهتره انگار 😅

😂😍😘💕

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بیاین بریم پارک بانوان😁

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

خانما ببخشید...یه سوال؟اگه تو کلینیک سوال بپرسم جوابش برام تو خصوصی میدن یا باید برم تو سوالا دنبالش بگردم؟؟

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
شما معرفی نمی فرمایید خواهر همو ببینیم تو شهرمون 

الی خوشگله از آمریکا در خدمتم دوست عزیز درود بر شما 😄😄😄

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....