2777
2789
عنوان

دهه پنجاه

1038 بازدید | 43 پست

کیا ده پنجاه هستن مثل من  ؟چه زود گذشت بچگی و جوانی ...البته من کمتر نشون میده سنم ...ولی  با تمام این اوصاف نسل ما نه بچگی کرد نه جوانی 😐😐😐...البته قطعا هستن کسانی که رضایت دارن از اون دورانها   ... عمرمون به نیمه رسید  خدایا عاقبت همه رو ختم به خیر کن  

من الان داشتم به نسل شما فکرمیکردم مث مادرم که ازبچکی مردسالاریو پدرومادرای سخت گیرداشتن وشرایط سخت تحصیلی البته بعضیا تابزرگیشون که دوره برگشتو بچه هاشون همه کاره شدنو بازم لذتی نبردن 

👑یک زن اگر زن باشد ملکه است👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم هه 50 ولی شکسته زود شوهرش دادن الهی بمیرم واسش    جوانی نکرد اصلا 

زود فرستادنش خونه شوهر یه بچه ادن بغلش و کتک بخور حرف بشنوه سسسسسسسس سکوت هیسسسسسسسسسسسسسسسس هیسسسسسسسسس کتک بخور دم نزن   الهی بمیرم چیا کشید 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

من متولد ۶۸. ولی متولد ۵۰ دورم زیاد دیدم . بخدا اگه بخوام از بدشانسیای سن خودم و به هیچ جا نرسیدنم بگم مثنوی میشه برا خودش.خیلی خیلی بدشانسی دیدم تو هر سنی هر دوره ای انگار یه سدی مانع رسیدن اهدافم بود. خیلی بدبختم. حالام فقط حسرتو افسوس مونده برام . دهه چهل و پنجاه خیلی بهتر بود ‌ . افراد میتونستن ملک بخرن پیشرفت کنن اما به دوره من دیگه هیچ کاری نمیشه کرد. دلم فقط گریه میخواد کنم به حال سرنوشتم . تمام آرزوهام به باد رفتن. 

من چند تا همكلاسي داشتم زود ازدواج كردن : هديه رهنما - برادران گيلاني-ذكيه قنديلي-  شمسي ناز و… همينا يادمه  تازه بعضيارو هم اسم كوچيكشون يادم رفته. هيچكدوم از شما ماماناتون اينايي كه نوشتم نيستن تو سالاي ٧٠ تا ٧٣ ازدواج كردن الان بايد بچه هاشون بزرگ باشن

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
من متولد ۶۸. ولی متولد ۵۰ دورم زیاد دیدم . بخدا اگه بخوام از بدشانسیای سن خودم و به هیچ جا نرسیدنم ب ...

عزیزم 10 سال از من کوچکتری اینطور ناامید نباش حیفه کاش منم همسن تو بودم