2777
2789

سلام خانوما. ممنون میشم ی پزشک خوب متخصص زنان بهم معرفی کنین. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

خانوما لطفن کمک کنین

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دکتر زنان خوب که زیاده دکتر زنگویی قنبرزاده و عطایی .مامای خوب بخای هم دکتر درایتی که خودم عاشق ...

سلام ممنون که جوابمو دادین. راستش تعریف دکتر جهانی رو هم شنیدم ولی زنگ میزنم مطبشون، کسی گوشیو بر نمیداره.

خب بین اینا بهترینشو میخام  

سلام دکتر زنان خوب که زیاده دکتر زنگویی قنبرزاده و عطایی .مامای خوب بخای هم دکتر درایتی که خودم عاشق ...

از خانم زنگویی راضی هستین شما؟

از خانم زنگویی راضی هستین شما؟

دکتر خوبیه ولی مث بقیه دکترا سرشون شلوغه  خیلی وقت نمیزاره ولی بازم نسبت به بقیه از این راضی ترم .من خودم در کنار اینکه میرم زنگویی بخاطر اینکه دکترمتخصص هستش .پیش ماما درایتی هم میرم که خیلی خوب وقت میزاره 

سلام ممنون که جوابمو دادین. راستش تعریف دکتر جهانی رو هم شنیدم ولی زنگ میزنم مطبشون، کسی گوشیو بر نم ...

تو بیرجند هیچ مطبی تلفنی وقت نمیدن اصلا خیلیاشون تلفن ندارن باید حضوری بری وقت بگیری

تو بیرجند هیچ مطبی تلفنی وقت نمیدن اصلا خیلیاشون تلفن ندارن باید حضوری بری وقت بگیری

تلفن ندارن؟؟اخه بیرجندی نیستم نمیتونم برم حضوری وقت بگیرم. 

من با خودم گفتم شاید این دکتر جهانی نیست که جواب نمیدن

دکتر خوبیه ولی مث بقیه دکترا سرشون شلوغه  خیلی وقت نمیزاره ولی بازم نسبت به بقیه از این راضی تر ...

از این دکترایی که چن تا چن تا مریض میفرستن داخل مطب که نیس ان شالله؟؟

دکتر خوبیه ولی مث بقیه دکترا سرشون شلوغه  خیلی وقت نمیزاره ولی بازم نسبت به بقیه از این راضی تر ...

عزیزم برا بارداری نمیخام. خاهرم ی مدته میگه حجم خونریزی پریودش کم شده، برا خاهرم میخام. برا همین ماما مناسب نخواهد بود. دکتر متخصص فک کنم بهتر باشه

از این دکترایی که چن تا چن تا مریض میفرستن داخل مطب که نیس ان شالله؟؟

چرا اتفاقا همشون اونجوری ان .جهانی نرفتم نمیشناسم کیه کجاست ولی دکتر هزاری چند بار رفتم اونم دکتر بدی نیست ولی تلفنی وقت میده و این که یکی یکی میفرسته داخل شمارش اینه ۰۵۶۳۲۲۲۰۳۰۳ اینم موبایلش ۰۹۰۳۴۸۸۱۷۵۷ غیر دوشنبه ها همیشه مطبه

چرا اتفاقا همشون اونجوری ان .جهانی نرفتم نمیشناسم کیه کجاست ولی دکتر هزاری چند بار رفتم اونم دکتر بد ...

چقد بده چن تا چن تا مریض میفرستن. منم جهانیو نمیشناختم تو اینترنت سرچ کردم دیدم انگار پزشک نمونه استان هم شده بوده. مرسی بابت شماره

نه حالا نمونه شدنش شاید بخاطر ی چیزای دیگست خیلی معروف نیست بیرجند .حالا این هزاری هم خوبه یکی ...

ممنون. مشهد چی؟ دکتر خوبی نمیشناسین؟