2777
2789

میشه راهنماییم کنین چیکار کنم از ظهر خوابه حتی تو خواب شیر خورده وقتی بیدار میشه یه کمم همش صورتشو میماله یه چشمشم ملتهب شده شوهرم ماموریته نمیدونم چیکار کنم   

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول چشمش اینجوری بود؟باسنش چرا سوخته چیکار کردی بابچه؟

بخدا کاریش نکردم پماد همیشگیشو زدم پوشک پمپرزم میبندم از پریروز باسنش سوخت چشمش همیشه قی میکنه دکتر قبلش بهش قطره داده اما الان کوچیک شده انگار سرماخورده باشه 

یا خدا.... حالا چیکار کنم تا صبح؟ 

عزيزم از چشماش اشك مياد؟دور چشمش قرمزه؟يا چرك هم داره؟بدنش دونه داره؟تو خواب احساس ميكني شير مياد تو دهنش؟اگر اينارو داره آلرژي هست بچت به شيرش آلرژي داره ولي اگه چشمش و نميتونه باز كنه و چرك داره عفونت كرده

با پنبه ى تميز و اب جوشيده سرده شده روزى چن بار اروم چشمشو ماساژ بده گاهى هم کمى عسل تو اب بريز و بم ...

زیاد خوابیدنش میشه بخاطر چشمش باشه 

بیدارش کنم به زور یا نه

من خیلی تو بچه داری ناشیم

عزيزم از چشماش اشك مياد؟دور چشمش قرمزه؟يا چرك هم داره؟بدنش دونه داره؟تو خواب احساس ميكني شير مياد تو ...

چشمش قبلا قی میکرد اما الان چشمش اشک میاد دورشم قرمزه 

یه دونه گوشه صورتش هست اما فکر کنم پشه خورده

برای پاش باید پماد ویتامین  آبزنی

برای چشمشم چای که دم میکنی بریز تو نعلبکی یا کاسه دستاتو خوب بشورقبلش بعد با پنبه رو آغشته کن به چای بزن به چشمش دورشو تمیز کن

نه خیلی سرد باشه نه خیلی گرم اون چای

فکرکنم سرما خورده جوجت

حتما یه بخور بزار تو اتاق براش دور بینیشم روغن بمال و با قطره چکون مخاط اضافه از بینیش بیار بیرون

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.