2777
2789
عنوان

کالسکه سه چرخ یا چهار چرخ

2930 بازدید | 21 پست

سلام خانوما،کالسکه و کریر کویینی یا مکسی کوزی میخوام بخرم،سه چرخ بهتره یا چهار چرخ،کلا اگر تجربه ای در خرید دارید راهنمایی کنید،از کجا بهتره بخرم

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم

کویینی مگه یه مدل از ماکسی کوزی نیست؟😶

اگه‌تهرانی خیابون بهار نمایندگی ش هست

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارابه ای نخر از اینا که مثل صندلیه بخر که کریر روش وصل میشه چون ارابه ای ها رو نهایت یه سال بتونی استفاده کنی بعد تحمل وزنش ببین خوب باشه بالای بیست و پنج چون ممکنه نینیت تپل باشه دخترمن تپل بود کالسکه از وسط شکست نزدیک بود وسطش گیر کنه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
من نمیدونم والا خودمم میخوام بخرم کالسکه اما مکسی کوزی رو دیدم گرون بود نگرفتم الان چنده حدودا؟

به مدلش بستگی داره،زیر 4.5 نیست کریر هم از 2 فکر میکنم،خیلی بد شده،منم نمیدونم میتونم بخرم یا نه،کلا 7 تومن دارم

ارابه ای نخر از اینا که مثل صندلیه بخر که کریر روش وصل میشه چون ارابه ای ها رو نهایت یه سال بتونی اس ...

ارابه ای یعنی کدوم؟فکر کنم همش کریر میخوره،مدل سه چرخ داره و چهار چرخ

کویینی مگه یه مدل از ماکسی کوزی نیست؟😶 اگه‌تهرانی خیابون بهار نمایندگی ش هست

اره،نمیدونم چه مدلی بهتره،کلا اطلاعی ندارم,نمیدونم چی به چیه،چه نکاتی مهمه😁

کریر نخر به کارت نمیاد دو میلیون رو نگه دار برو کارسیت بخر صندلی ماشین

اخه تا شش ماه بچه رو تو کالسکه نمیشه گذاشت

اخه تا شش ماه بچه رو تو کالسکه نمیشه گذاشت

توو کری کات باشه بیشتر می ارزه تا کریر

یه نظر سنجی بزن و بپرس از همه

اکثرا گفتن به کارشون نیومده

بخاطر شش ماه میخوای دو میلیون بی زبون بدی😞

توو کری کات باشه بیشتر می ارزه تا کریر یه نظر سنجی بزن و بپرس از همه اکثرا گفتن به کارشون نیو ...

اخه من میبینم بیشتر کریر میخرن نه کریکات،کریکات گرون تره،سنگین تره

اره،نمیدونم چه مدلی بهتره،کلا اطلاعی ندارم,نمیدونم چی به چیه،چه نکاتی مهمه😁

ما پریشب خریدیم

ماکسی کوزی از ۳ و نیم داشت(کالسکه تک) 

تا ۱۵ تومن (کالسکه و کریر کویینی rachel zoe) 

مهم اینه که سنگین نباشه چه کریر چه کالسکه

وقتی جمع میشه چقدر جا بگیره

گردش چرخ هاش خوب باشه

داخلش ضد عرق باشه

دسته ش دو تیکه نباشه (عصایی) که راحت با یه دست بشه کنترل کرد

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

۷ تومن برا کالسکه هزینه میکنید؟حالا معلومم نیست بچه توش بشینه یا نه 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین