2777
2789
عنوان

تو رو خدا یه لحظه بیاید

133 بازدید | 27 پست

سلام دخترم از دیشب تب کرده

امروز صبح دیدم دهنش برفک زده...اگر از قبلش زده نمیدونم

امروز اومدم بهش دارو بدم توی دهنش رو دیدم

بنظر شما تب کردنش ممکنه بخاطر برفک باشه یا ربطی نداره؟

دخترم 20ماهشه

از طرفی هم پارسال بخاطر عفونت ادراری تب کرد و ما نمیدونستیم فک میکردیم از دندوناشه

بعد فهمیدم عفونت ادراریه ک زده بود ب کلیه هاش و یه هفته ایی بستری بود بیمارستان

الان خیلی میترسم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرفی هم پارسال بخاطر عفونت ادراری تب کرد و ما نمیدونستیم فک میکردیم از دندوناشه بعد فهمیدم عفونت ...

خب بچه تا 3 سالگی با اولین نشانه باید دکتر بره با پیشنهادات اطرافیان و استامینوفن نمیشه درمانشون کرد چون ممکنه یک سرماخوردگی ساده باشه یا ممکنه عفونت خونی و فقط اینو دکتر میفهمه 

الانم زود ببرش تا تشخیص و درمان شروع بشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

اخه چرا شما خانمها اینجور رفتارمیکنید به جایی که اینجاتایپک بزنید برای تب بچه ببرینش دکتر باجون بچه نمیشه بازی کرد 

وای آدم نمیدونم چی درموردتتون حرف بزنه😥😥😥😥😠

ممنونم

چطور فهمیدی عفونت ادرار داره؟منم حس میکنم دخترمنم عفونت ادرار گرفته آخه ادرارش قطع و وصل میشه ولی تب نداره

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
بخدا از ظهر پیگیرم برا دکتر متخصص گیر نمیاد ک...همشون شلوغ و نویت برای چند روز دیگه میدن

ببرش بیمارستان خوب دکترو پیج میکنن تهرانی یا دی یا لاله ببر شهرستانی یک بیمارستان خصوصی که زایمانم توش انجام بشه دکتر اطفال کشیک داره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
چطور فهمیدی عفونت ادرار داره؟منم حس میکنم دخترمنم عفونت ادرار گرفته آخه ادرارش قطع و وصل میشه ولی تب ...

ببر دکتر ازمایش باید بده تعلل نکن