2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم زایمان کردم یه ساله چه سوالی داری بپرس

در چه حد بود گشادیه دریچه.... اخه منم گشادی دریچه میترال دارم قصد بارداری دارم  میترسم😢

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

در چه حد بود گشادیه دریچه.... اخه منم گشادی دریچه میترال دارم قصد بارداری دارم  میترسم😢

من جفت دریچه هام گشادیش زیاده اما باردار شدی پیش دکتر قلبم برو مشکلی پیش نمیاد تحت نظر که باشی دارو میدن

میشه بگین در چه حد بود گشادی دریچه یا نارسایی. ‌‌‌... منظورم افتادگی نیستااااا

من شدید گفتن هست.... ولی عمل نکردم رفتم طب اسلامی بهم دارو داد بهتر خداروشکررولی الان چند روزی میشه که احساس تنگی نفس و تپش قلب دارم

توی دوران بارداری اذییت نشدید. ‌‌. تنگی نفس تپش قلب... ضربان نامنظم. ‌.. من توی نت خوندم نوشته خطرناکه.... امکان مرگ ناکهانی داره.... خیلی میترسم😭😭😭😭

خب خواهر من ما چه میدونیم در چه حدی هستی! پاشو برو یه دکتر قلب بگو قصد بارداری دارم مشاوره بگیر.

من شماهارو میگم نارسایی دریچتون خفیفه متوسطه شدیدع..... خودم که دکتر دارم از وضعیتمم خبر دارم شدید نارسایی من

توی دوران بارداری اذییت نشدید. ‌‌. تنگی نفس تپش قلب... ضربان نامنظم. ‌.. من توی نت خوندم ن ...

نترس من سر اولي يکم تپش قلب داشتم دکتر زنان بهم قرص داد روزي نصفي ديگه حل شد اکو قلبم رفتم خلاصه تحت نظر بودم مشکلي پيش نيومد خدا رو شکر 

برا دومي نه قرص خوردم نه اکو قلب دادم 

ما ارثي مشکل قلب داريم دايي ام عمل قلب باز داشته اون يکي هم قلبش باتري داره.

نگران نباش چيزي نيست اما به دکترت بگي بهتره 

من پرولابس دریچه میترال دارم. همانژیوم کبد دارم. فیبروم هم دارم. فیبرومم موقع بارداری خیلی بزرگ شد. فشارخون بارداری هم داشتم. سنم بالا بود.

با جمیع اینا تا دو روز قبل زایمانمم سر کار اومدم مشکل خاصی هم نداشتم. فقط موقع زایمان (سزارین) هر دکتری قبولم نمیکرد. بالاخره یه جا برام پذیرش گرفتن که دکتر قلب و جراح عمومی هم داشتن اگه لازم شد بیان.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!