2777
2789
عنوان

وای من عاشق نی نی یار 3 شدم رفت😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 74 پست
هیچکس هم برام کمپوت نیاورد فقط نی نی یار 5 اومد ملاقاتم 

خوشبحالت برات کمپوت اورده😀😀😀😀

حداقل کسی بوده بفکرت باشه😐😐😐😐

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساعت 6دیگه خوابم برد  نی نی یار و تهرانی حرفی نزدن ؟؟؟ پیگیری نکردن؟

من در جریان نیستم عزیزم..چیشده بود مگه؟من فکردم اون مردیکه تو هر تاپیکی میرفت و عکس..میذاشتو میگن

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
من در جریان نیستم عزیزم..چیشده بود مگه؟من فکردم اون مردیکه تو هر تاپیکی میرفت و عکس..میذاشتو میگن

اوه اوه اوه همون بهتر در جریان نیستی . چند نفر از سایت طرفداری ریخته بودن اینجا تاپیکای زشت میزدن 

فقط اومد ملاقات ولی کمپوت نیاورده بود    بازم خدا خیرش بده

دمش گرم، من قطع شده بودم نی نی یار ۳ ناااز میکرد😒😒😒😒 میگفت بذار چند روز بگذره، ایشششششششش

شما از قدیمیای سایتی، عزت داری، ما چی😁😁😁😁😁

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من نبودمگلم من چون بچه مدرسه ای دارم دیگه شب ها نمیتونم زیاد بیدار بمونم 

واي واي 

منم كمر درد بودم خوابنم نمي برد! 

واقعا وحشتناك شده بود

ي عده خل و چل با جند تا سيم كارت ريخته بودن توسايت

واقعا عجيب فريب بود فضا

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اوه اوه اوه همون بهتر در جریان نیستی . چند نفر از سایت طرفداری ریخته بودن اینجا تاپیکای زشت میزدن&nb ...

ديشبم هزار بار پرسيدم

الانم دوباره ميپرسم

لطفا جواب منو بده

اين سايت طرفداري چي؟!؟!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شما میدونی پیگیری کردن یا نه؟

نه 

من ديشب يهو ديدم تقريبا سي تا تاپيك هست كه همه رو اينا زدن

همه هم بد

مطالب داغون

يهو هم عكس ميومد وسط حرف...

ديگه اعصابم خورد شد

نت خاموش كردم