2777
2789

کسایی که دانشنامشونو گرفتن روند اداریش چقدر طول میکشه؟ من شاغل نبودم تا الان و باید هزینشو بدم تا بهم بدن میخوام بدونم کسی با پرداخت هزینه گرفته؟ چقدر شده هزینه و چقدر زمان میبره؟

واسه چی میخای بگیریش ؟؟..من ۱۲ سال پیش لیسانس گرفتم و فقط گواهی موقت شو دارم..دانشنامه میخام چیکار

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چی میخای بگیریش ؟؟..من ۱۲ سال پیش لیسانس گرفتم و فقط گواهی موقت شو دارم..دانشنامه میخام چیکار

یه جا واسم کار پیدا شده گیر دادن باید دانشنامه باشه خودمم گواهی موقت رو دارم

برای دریافت دانشنامه اگر وزارت علوم باشی باید ۱۲ سال بیمه داشته باشی یا پولش رو یکجا بپردازی و بعدش میرید دفترخونه اونجا ثبت میکنی که دانش نامه رو تحویل گرفتی

توکل بر خدای مهربان

برای وزهرت بهداشت باید تعهدات خدمت رو انجام داده باشی و بعد میرید دفاتر رسمی ثبت. 

بعدشم داخل ایران بخوای کار کنی با گواهی موقت میشه دانشنامه بیشتر برای کساییه که قصد خروج از کشور رو دارند. 

توکل بر خدای مهربان

بزن اوی گوگل روند ازاد سازی مدارک از طریق کاریابی 

اخرین مدرک تحصیلی 6 ماه فقط زمان داری از زمان دفاع تا 6 ماه بعد 

طی این مدت بزارش کاریابی 

بعد از یک سال نامه عدم کار رو می بری اداره کار استان از اونجا یه نامه می دند بهت ( برای هر مقطع جدا نامه بگیر)  میبری دانشگاه 

توی سامانه سجاد هم قبلش باید همه مدارک رو اپلود کنی بعد ببری دانشگاه 

فقط دو هفته اعتبار داره نامه بابد طی این زمان همه این کارها رو انجام بدی تا مجانی ازاد بشه

ازاد سازی از طریق بیمه کار هم هست یا خرید که بسته به رشته و ورودی باید پول بدی ( جزئیاتش از گوگل بگیر)

برای دریافت دانشنامه اگر وزارت علوم باشی باید ۱۲ سال بیمه داشته باشی یا پولش رو یکجا بپردازی و بعدش ...

من وزارت علومم عزیزم و حدود دوازده سال پیش لیسانسمو گرفتم و سابقه بیمه هم ندارم در حد شیش ماه دارم یعنی،حدودا میدونی هزینش چقدر میشه؟

من الان دانشنامه هیچ مقطعی رو ندارم برای دکترا هم با گواهی موقت ارشد ثبت نام کردم‌

من یه مدرسه دولتی گفتن حق التدریسی بیا ولی اموزش پرورش دانشنامه رو واسه قرارداد میخواد

برای وزهرت بهداشت باید تعهدات خدمت رو انجام داده باشی و بعد میرید دفاتر رسمی ثبت.  بعدشم داخل ...

پولش چقدر میشه ؟؟

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...