2777
2789
عنوان

پیش فروش ماشین یا پس انداز

130 بازدید | 10 پست

سلام خانما راستش ما  با وام و اینا ی کم پول پس انداز کرده بودیم ک خونه بخریم اما الان ک گرون شده دیگه نمیتونیم بخریم عقد هستیم حالا شوهرم میگه خونه بی خیال بریم ماشین پیش فروش بخریم اما من میگم ن بذار باشه شاید ارزون شد تونستیم بخریم نظر شما چیه 

من یه زن قوی هستم که دارم برای آینده ام تلاش میکنم خوشحال میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حبابه هی داره بزرگتر میشه والا من بودم میخریدم هر چی چون بالا بره ضرر نکردم پایین بیادم همه چی میاد نه همون مدلی که من خریدم پس فرقی نداره در ضمن تو این مملکت چی بالا رفته بعدش اومده پایین اخه بیادم در حد یکی دو تومن ایناس در واقع به مرگ میگیرن به تب راضی شیم

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد

دلار بخرید 

چجوری جرات میکنید ماشین پیش خرید کنید ایران خودرو و سایپا تو شرایط عادی که همه چی رو روال عادی بود میگفتن ۳۰ روزه تحویل میدیم یهویی ۴_۵ ماه طول میکشید، حالا با این وضعیت هرج و مرج اقتصادی پولتونو میدید به ماشینی که خود کارخونش علنا میگه سال دیگه تحویل میده !

دلار بخرید  چجوری جرات میکنید ماشین پیش خرید کنید ایران خودرو و سایپا تو شرایط عادی که همه چی ...

برچه اسایس همچین پیشنهادی میدین؟از چهارشنبه 2500 دلار ارزون شدع. امروزم جلسه محرمانه برای ارزع. ممکنه خیلی بیاد پایین روی 10 تومم

به نظر منم یه ماشین قسطی بخرید اینطوری فقط بخشی از پولتون میره
بقیشم نگه دارید اینطوری هم پولتون می  مونه هم یه ماشین دارید
قیمتشم بالاتر میره الان خواهرم چون کارمند دولت بودش از مدیران خودرو یه ماشین قسطی برداشته