2777
2789
عنوان

اگزما

66 بازدید | 6 پست

تو رو خدا کمکم کنین

پسر من ۱۰ روز دیگه میشه ۱۱ ماهش

از ۲ماهگی اگزما داره بیشتر میشه کم میشه دوباره زیاد میشه

من شیر خودمو میدم هیچ چیزی که باعث بشه اگزماش تحریک بشه نمیخورم پرهیز غذایی زیادی دارم

اما باز بی فایده هست

کمکم کنین

منم این مشکل رودارم.پسرم ۶ماهشه دوماهه داره

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

تجربه اگزمای یه بچه شیر خوار رو ندارم ولی خودم چندین سال میشه که درگیر اگزماهستم 

ولی اون چون شیرخواره هست شماباید توی تغذیه یه نکاتی رو رعایت کنید اول اینکه غذاهای حساسیت زا مثل انواع شیرینی وکاکائو رو نخورید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پسرمنم تا 5ماهگی درگیر اگزما بود دکتر هم زیاد رفتیم  حتی پیش نبوی که دکتر معروفیه رفتیم فایده نداشت آخر رفتیم حجامت نقره انجام دادیم براش بعد 10 روز خوب شد الانم که دوماه گذشته خداروشکر خوب شده

خب شیر خودتو نده ...دختر خاهر منم بچه هاش اگزمایی میشن برا همین دیگه شیر خودشو نمیده

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم

تخم مرغ سوسیس کالباس پیتزا شکلات خربزه ادویه هر چیزی ک گرمه نخور عرقیجات خنک اینا تجویز دکترمه من ک بهترم شکر و شیرینجاتم نخور 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....