2777
2789
هتل قایم؟ محلش فاز دو هست؟متوجه نشدم

قائم فاز ۲ نوساز تره نسبت با فاز ۱ اونم خوبه

باید ببینی آژانس های خوزستان کجاها رو دارن و چه قیمت میگن تا بتونیم از بین هتل هایی که چارتر دارن بهت مشاوره بدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اصفهانم     تو آبان هواش قابل تحمله عایا ؟

آره اگه بتونید فصل امتحانات بچه ها برید اونم اول هفته معمولا قیمتا خوبه

بیا این آژانس ها که من کار کردم بعثت و نسیم بهشت قیمتهاش مناسبتره

پرستیژ هم خیلی هتل داره ولی قیمتا واقعا بالاست

آره اگه بتونید فصل امتحانات بچه ها برید اونم اول هفته معمولا قیمتا خوبه بیا این آژانس ها که من کار ...

خب دی و آذر میشه فصل امتحانات ؟ 

مما 40 روز پیش عروسی کردیم من گفتم یه مقدار پس انداز کنیم تا آخر پاییز بتونیم بریم کیش ماه عسل یعنی 

بنظرت با 3 تومن میتونیم از این لحظه آخریا رو بریم . البته 1 تومنشم میخوام بذارم فقط برا تفریح 

یعنی دو تومن برا پرواز و هتل خوبه ؟

خب دی و آذر میشه فصل امتحانات ؟  مما 40 روز پیش عروسی کردیم من گفتم یه مقدار پس انداز کنیم تا ...

مبارکت باشه.انشاالله خوشبخت بشید

قیمتای الان رو نمیدونم چطوریه.ولی لحظه آخری که اعلام شد باید آمادگی داشته باشی بلافاصله بپری داخل آژانس وگرنه زود پرمیشند

محدوده تاریخت رو که میخوای پروازت باشه از قبل مشخص کن هرهفته زنگ بزن یا تو سایت چک کن قیمتش رو

بعدشم شما اتاق دوتخته میخواید که زودتر پر میشه و کار به لحظه آخری شدن نمیکشه

منم اصفهانم     تو آبان هواش قابل تحمله عایا ؟

من اذر کیش رفتم .ابان هم رفتم

اذر کمی بهتره.

اگر خوزستان بندرعباس رفته باشی کیش رو یه شبیه سازی با این دو جا بکن از لحاظ دمای هوا

راستی یه نفر هم میشناسم کیش آپارتمان و ماشین کرایه میدن اگه نخواستید با تور برید اینم هست

یه بار اپارتمان توی محله عربها کرایه کردیم .ولی خب این سری بچه همراهم هست .میخام صبحانه هتلی باشه و غذا هم رستورانها بخوریم

هتل قایم؟ محلش فاز دو هست؟متوجه نشدم

اسمش هتل قایم فاز ۲ هستش 

چون تو کیش دوتا هتل هست قایم ک این یکی یعنی( قایم فاز۲) جدیده هست و تمیززز و خوووبه

کاش من پتو بودم....همینجور رو تخت میموندم یکی دیگه میرفت سر کارهام😂😉😜
هتل فلامينگو هم خوبه.چهارستاره هست.اما هم تميزه،هم صبحانش از پنج ستاره ها هم مفصلتره.مكانش هم خوبه.در كل ما راضى بوديم.ما از طرف محل كار همسرم فرستاده بودن واسه همين هزينش رو نميدونم چنده،به ما ناهر و شام هم ميدادن كه غذاش هم عالى بود،ناهارش بوفه بود،اما نميدونم همينجورى خودتون بخواين برين هم ناهارو شام رو خودش هست يا هزينه جدا ميخواد.اما چون چهارستارست و ميخواى. ياد گرون نشه،به نظرم زنگ بزن قيمت بگير.گزينه مناسبى هست