2777
2789
عنوان

کیا ماشین ظرف شویی الجی دارن؟

599 بازدید | 32 پست

بچه ها شما از چه پودری استفاده میکنید که ظرفا رو خوب بشوره و خط و خش نندازه روی ظرفا؟

من پودر و نمک و روغن فینیش خریدم خیلی بد بود فکر کنم تقلبیش کردن

روی ظرفا لک آب میوفتاد و ظرفا کمرنگ و کدر شده بود و ظرفا رو خوب نمیشست

دنبال ی مارک خوبم ک به ظرفام صدمه نزنه و رنگ ظرفا نره و اقتصادی هم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقتصادی نداریم قرص فایری بخر 72 تایش 200 تومن آمار دارم ولی عالیه من خودم کلارو میخریدم قبلا ولی الان قیمت جدید ندارم باید برم جلا دهنده بخرم ولی درکل خاصیت ماشین ظرفشویی اینه ظرف رو خط میندازه گل آرکوپال رو میبره

اقتصادي كه ديگه چيزي نداريم همشون وحشتناك گرو شدن

من فيري و فينيش استفاده ميكنم از قرص هاي همه كاره اش تفاوت چنداني ندارن هر دوتاش خوبن

جلا دهنده و نمك هم فينيش استفاده ميكنم

برا اينكه لك نمونه روي ظرفهات اگه امكان آبكشي اضافي رو داره دكمه اش رو بزن هيچ مواد و لكي نميمونه

به نظرم پاشین ظرفشویی یه چیز کاملا اضافه است و معایب زیادی داره نه تنها خیلی هزینه شستن ظرف گرونه بل ...

كار ادم رو سبك ميكنه ولي ديگه تو اين شرايط اصلا نميصرفه

من قرصم تموم شه احتمالا نتونم بخرم فعلا با اين شرايط خيلي گرون شده