2777
2789
عنوان

پریشب بود

495 بازدید | 21 پست

پریروز چهلمه مادربزرگ شوهرخواهرشوهرم بود😐😑

مجبوربودیم بریم پدرشوهرومادرشوهرمم طبق معمول همیشگی اومدن باهامون.

ظهررفتیم وشب هم برگشتیم. جاده هاش کلا باریک وبدون خط کشی دوطرفه وتک باند وپرازگردنه ودره بود خیییییلی ترسناک بود وحشتناک بود.

زمان برگشتمون ساعتای هشت ونیم نه بود جاده هم یه پیچ گندی داشت وتارییییک هم بود شوهرم خیلی یواش رفت سرعت شصت هفتاد یهودیدیم یاخدااا

دوتاماشین خوردن به هم هیچ کس هم نبود دوروبرشون اولش ترسیدیم که..

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

ترسیدیم که صحنه سازی باشه وبخوان توجادا ب اون پرتی وسایل وپول و...بدزدن بعدپدرشوهرم خیلی آدم خوب وخدایی هست ب شوهرم گف وایسا ببینیم چی شده پیاده شد ورفت ازیکی ازاون ماشینا گف خوبی چن دقه س تصادف کردین گف پنج دقه هم نمیشه.

حالشون داغون بود.خیلی تصادف شدیدوبدی بود.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی ۲۰۶بودی ۴۰۵ نابودشدن.

راننده۲۰۶ چشمش ترکیده بود هیچوقت یادم نمیره.

رفتم تکونش دادم میگم آقاخوبی میشنوی صدامو دیدم خداروشکرنفس میکشه شوهرم اومده بم میگه بروتوماشین نکن حسودیم میشه😑

اگر کمربندش بسته بود صورتش طوریش نمیشد بنده خداغریب هم بود تواون جاده ی پرت این بلاسرش اومد😔

کلا صورتش ازبین رفته بود.باسرخورده بود ب شیشه وشیشه ترکیده بود بعدازدوباره افتاده بود سرجاش.

چهلم مادربزرگ شوهر خواهر شوهر      

آره😐

جاده ییلاقی بوده؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
جاده ییلاقی بوده؟

ن اونجاها ن آب بودنه آبادی