مک بخاطر کمبود جا می خوام ماشین لباسشوییمو بزارم تو بالکن اونجا فقط لوله کشی اب سرد داره می خوام بدونم خود ماشین لباسشویی اب گرم می کنه یا نه .ماشینم الجیه
خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم میشوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا میتواند ذره ای از این نعمتهای تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو، به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
آره گرم میکنه.مگه رو ماشینت درجه حرارت نداره که خودت انتخاب کنی؟مال من به شیر آب سرد وصله ولی خودم درجه حرارتشو تنظیم میکنم مثلا 30 درجه یا 40 درجه.مال من سامسونگه.مال مامانم هم که ال جیه مثل مال منه.
بعله مگه الان ماشین لباسشویت هم به اب گرم وصله هم سرد؟ 🤐😨
از روزی که خریدم استفاده نکردم الان ۷ ساله از ماشین لباسشویی پدرشوهرم اینا استفاده می کنم آخه یه جا زندگی می کنیم ماشین لباسشویی هم تو اتاق رختشورخونه س