2777
2789

سلام من الان با تکون نی نی از خواب پریدم قبلا هم اینجوری شده بود ولی الان خیلی زیاد شده گاهی مثل نبضه گاهی لگد ولی بطور دائم پشت سرهم داره میزنه. الان ده دقیقه بیشتره فکرکنم. واقعا نرانم چیکار کنم. در خطره یعنی؟

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاش تنگه خب دیگ بزرگ شده اروم باشه ولی واسه راحتی خیالت با دکترت مشورت کن

فردا حتما میرم ولی تا فردا از نگرانی دق میکنما. میترسم خدایی نکرده مشکلی داشته باشه....دعا کنین برامون تورو خدا

فردا حتما میرم ولی تا فردا از نگرانی دق میکنما. میترسم خدایی نکرده مشکلی داشته باشه....دعا کنین برام ...

نگران نباش بابا پسر من یه ضربه هایی میزد که میگفتم میخواد بپره بیرون ولی تا اخرین لحظه سر جاش سفت چسبید

شما خوابی ...اونکه خواب نیس....تکون خوردن نینی نشانه سلامتی کم شدن حرکت باید نگرانت کنه گلم

اره خب ولی تا حالا پیش نیومده بود پشت سرهم هر ثانیه ده دقیقه تکون بخوره از وحشت نفسم بالا نمیومد

[QUOTE=70235238]اره خب ولی تا حالا پیش نیومده بود پشت سرهم هر ثانیه ده دقیقه تکون بخوره 

نی نی منم خییییلی تکون میخورد در حدی که کلافم میکرد

به دکترم گفتم ...گفت شیطونه خدا بهت رحم کنه ..درکل نگران نباش دیگه جثس بزرگ شده ضربه هاشم محکم و قوی شده