2777
2789
عنوان

کسی تا الان با همچین مشکلی مواجه شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 35 پست
الان شماره تلفن بانک رو از کارت بانکیت پیدا کن زنگ بزن اگر رمز اینترنتی داشته باشی موجودیت رو میگه

اتفاقا همین به ذهن خودم هم رسید اما  تلفن بانک رمز اینترنتی رو می خواد وقتی رمز اینترنتی عوض شده چه فایده داره؟

اگر اینجوری بود که هرکسی میتونست از کارت ادم پول برداره.صرف دونستن شماره کارت و مشخصات و رمز اول کسی نمیتونه سو استفاده کنه.شما به اون اقا رمز اول دادی دیگه.درسته؟

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته خرید اینترنتی هم خودش اشتباهه چون وقتی رمز دوم رو دادی امکان داره همه ی پولت رو بکشن چون خواهر منم همین کار رو کرد الانم کلا کارتش مسدود شده با شماره کارت خواهرم یه عده کالاهبردار پول کس دیگه ای رو کشیدن به حساب خواهرم بعددوباره پو ل رو از حساب خواهرم برداشتن که یعنی دولت فکر کنه پول رو خواهرم دزدیده کشیده به حساب خودش رد گم کنی کردن الان از میبد یزد یه نفر از خواهرم شکایت کرده میگه تو پول منو از کارتم کشیدی ما هم ارومیه هستیم خواهرم بیخود و بیجهت باید بره میبد یزد از اینجا هیچ کاری براش تو آگاهی نتونستن بکنن گفتن حتما باید بری اونجا مشکلت رو حل کنی وگرنه تو مصیبت های زیادی میفتی 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 
اتفاقا همین به ذهن خودم هم رسید اما  تلفن بانک رمز اینترنتی رو می خواد وقتی رمز اینترنتی عوض شد ...

عوض نشده رمزت.شاید تاریخ کارتت منقضی شده شایدم اطلاعات رو غلط میزنی.شایدم موجودی نداری

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏
علتش چی بود؟

رمزمو میگفت اشتباهه. در صورتیکه من مطمئنم درست میزدم.

حالا دو حالت داره.

۱. ۱نفر نام کاربری داشته سعی کرده با رمزای مختلف تست کنه.

۲. سیستم بانک قاطی کرده.

.

.

دوستم اگه اون فرد به حساب شما دسترسی داشته باشه که نمیره رمز شمارو تغییر بده بلکه حساب خالی میکنه.

درضمن جدیدا اکثر بانکها هنگام تغییر پسورد به شماره موبایل شما کد تایید میفرستن.

.

.

شما الان کارتت و پسورد کارتت درسته. همین الان بری عابر بانک کار میکنه. اما اینترنتی ۱ مشکلی به وجود اومده.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
اینو مطمئنید؟ یعنی مثلا نرم افزارهای پرداخت اینترنتی هپچین امکانی ندارن؟ 

نه

فقط رمز دوم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
داروخونه رمز اصلی رو زده واسه خرید اینترنتی رمز دوم باید زد شما احتمالا رمز دومت رو یادت رفته اشتب ...

رمز دومم آخه خیلی رنده محاله فراموش کنم گلم. همین هفته ی پیش باهاش خرید کردم.