2777
2789

سلام دوستان عزیزم لطفاً کمکم کنین نمی‌دونم چکار کنم همزمان سه خواستگار دارم پسر خالم،پسرداییم و دوست داداشم ،پسرخالم وضع مالی باباش خوبه اما پسر خالم دانشجو والبته من چند ماه ازش بزرگترم .پسرداییم دانشگاه تموم کرده همش دنباله استخدامیه اما دوست داداشم کارمند رسمی شخصیتش آرومه اما با مامان وباباش زندگی می‌کنه نمی‌دونم چکار کنم مامانم میگه یا پسر خالم یا پسر داییم بدش میاد اسم دوست داداشم روکسی بیاره تنها راهی که به ذهنم رسید از اعضای محترم نینی سایت کمک بگیرم

خدایا معجزه کن به عشقم برسم۹/۹/۹۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ازکدوم بیشترخوشت میاد ..درضمن ببین کدوم میتونه زندگی  مستقل و راحتی واست فراهم کنه ... 

من خودم تجربه زندگی پیش خانواده شوهردارم و اصلا پیشنهادنمیکنم بری پیش خانواده... حتی اگ خیلی خوب باشن الان

اختلافات خیلی زیاده و خواه ناخواه پیش میاد

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

عزیزم مطمئنن شناخت بیشتری دارین از پسره خاله یا پسر داییتون همه چه شغل موقعیت نیست 

پسرخالت به این تکیه نکن که پدرش پولداره .که چی !بپرس برنامه هش برای آینده اش چیه اخلاقش جطوریاس 

پسر خاله اتم همینطور

حالت بستگیم داره ببینم خودت به کدومشون علاقه داری از بردارتم راجب اخلاق خصوصیات دوستش بپرس ببین چطور ادمیه قرار همش با پدر مادر زندگی کنه یا ن چون کسی که دستش تو جیبیش باشع مطمئن یه پس اندازه ای داره که بخواد جدا شه برای تشکیل دادن زندگی 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
ببین ازکدوم بیشترخوشت میاد ..درضمن ببین کدوم میتونه زندگی  مستقل و راحتی واست فراهم کنه ...&nbs ...

دوست داداشم شاید خونه نزدیک خونه باباش بخره اما پسر خالم باید هرروز به خالم سر بزنم وکمکش کنم پس هردو زحمت دارن

خدایا معجزه کن به عشقم برسم۹/۹/۹۹