2777
2789
عنوان

شوهرمستبد

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 31 پست
ارتباط با اطرافیان هم اون میگه کی خوبه کی بد؟

من شوهرم خیلی دوسم داره و اینو ثابت کرده،چندبار دیگم گفتم بدون خانوادش اومد خواستگاری،بهترین خونه و وسایل رو برام تهیه کرد و بهترین عروسی رو.هیچوقتم خانوادشو ندیدم پس خانواده شوهر کلا تعطیل.

بعدش ی سری از فامیلای من اومدن گفتن شوهرت خانوادشو ول کرده تورو هم رها میکنه و تشنج ایجاد کردن تو زندگیمون،شوهرم همه زندگیشو ب نام من کرد ک اصلا هم مال و املاک کمی نبود،بعدش من با اون اقوام قطع رابطه کردم.کلا موند پدر مادرم و برادرم و یکی دوتا فامیل و دوست..

همونارم خیلی وقتا میگ دلم نمیخواد جلوشون راحت باشی و بری و بیای زیاد ک من گوش میدم.چون هیچی جز شوهرم برام مهم نیست.

در مورد اینکه گفتی میگه بی دلیل حرفمو گوش کن شوهر منم همینه،ی حرفایی رو میگ دلیل نپرس بگو چشم.منم قبول میکنم.

حالا خودت بسنج بیین مرد زندگیت خودشو بهت ثابت کرده عایا؟واقعا تا اخرش نوکرته؟اگ هست توام کم نذار.اگرم نیست ک فرار کن😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مرد مستبد کنار نمیام 

همسرمم خیلی منطقی و راحته 

با شناخت کامل ازدواج کردیم

یعنی میدونست هیچوقت نمیتونه در مورد سفر و پوشش و روابطم تعیین تکلیف کنه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ما زنا خیلی لطیفیم.تحت فشارت میذاره یعنی میبینه ک تو داری زجر میکشی ادامه میده؟تو بهش اعتراض میکنی؟

جروبحث های طولانی.همین الان یماه پیش گف نمیخوام ادامه بدیم وجدا شدیم بعداز۳سال الان دوروزه بعدیماه برگشته که نمیتونه ومنو باز حالمو بدکرده.قبلا ها قهرهای ناجور میکرد که باعث شده بود مدل رفتاریم بشه سکوت و ریختن توی خودم از ترس اینکه ناراحتش نکنم

با کسی که این ویژگی هارو تابه این حدداره میشه زندگی کرد؟؟یجورایی من رو بچه ی خودش ببینه انگار.در حدی ...

همسر منم اینجوریه  اوایل که باهاش مخالفت میکردم یا سر کشی میکردم واقعا با هم به مشکل خوردیم میگفت وقتی یه چیزی بهت میگم بگو چشم دلیلشم نپرس  منم دیگه هر چی میگه میگم چشم  اینجوری اونم اروم تر شده حتی دیگه بابت هر چیزی باهام مشورت میکنه نظرمو میپرسه 

جروبحث های طولانی.همین الان یماه پیش گف نمیخوام ادامه بدیم وجدا شدیم بعداز۳سال الان دوروزه بعدیماه ب ...

مشکلت اول از همه مردیه ک قهر میکنه.مردیه ک ولت میکنه و میره دوراشو میزنه بعد میبینه لنگت نیست برمیگرده.بنظرم تمومش کن چون اصلا شبیه ادم عاشق نیست.

مشکلت اول از همه مردیه ک قهر میکنه.مردیه ک ولت میکنه و میره دوراشو میزنه بعد میبینه لنگت نیست برمیگر ...

توی این ۳سال اولین بارش بود که اینجور شد!خیلی از چشمم افتاده عقلم قبولش نمیکنه ولی دلم میترسه خسرتشو بکشم

توی این ۳سال اولین بارش بود که اینجور شد!خیلی از چشمم افتاده عقلم قبولش نمیکنه ولی دلم میترسه خسرتشو ...

ببین ی چیزی رو بدون...ادم مدیون دلش بمونه و یکی دوسال تو حال شکست عشقی باشه خیلی بهتره ک ی عمر پشیمون باشه.من بودم هیچ جوره اعتماد نمیکردم.چندسالته؟