عاشق خورشت بامیه ام . هفته دیگه فصلش تمومه و من از هولم پنج کیلو خریدم. فریزر جا نداره. مامانم هم داره حرص میخوره که چرا بی اجازش خرید کردم و یادم نبوده فریزر جا نداره. از بس تو بهار باقالی و نخودفرنگی گرفتیم و سهم زنداداشمم تو فریزر مامانمه. تقریبا سه کیلوشو جا دادم. مونده دو کیلوش. نمیدونم چطوری نگهش دارم. یکجا نوشته بود خشک کنید. و پودرشو مصرف کنید. اما میدونم حیف میشه و مصرف نمیکنیم. ترجیح میدم طوری باشه که برای خورشت به کار بره.
نمیدونم کمپوت کنم ؟ شور کنم ؟
برگ مو رو دیدید شور میزارن برای زمستون؟ نمیدونم خوبه اونطوری کنم یا نه؟؟
کسی نظری نداره؟؟
شایدم ترشیش کردم. نمیدونم.
شما پیشنهادتون چیه؟؟