2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگید بهم چی بخورم نی نی ام سفید کچل نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 40 پست

شنیدم میوه خیلی تاثیر داره توی خوشکلی بچه بعد من چای راامتحان کردم مثلا جاریم پسر اولش دنیا امد کچل بود گفت چای زیاد خوردم بعد سر دوتا دیگه اصلا چای نخورد خییلی پرمو امد همسایه ما هم که نی نی اش دنیا امد خییییلی موداشت گفت من سر بچه ام فقط انار می خوردم پرمو شد ولی این بگم بچه از ماه 7شروع به مودراوردن می کنه پس خیلی هواست باشه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

تغذیه فک کنم خیلی ربطی نداره بستگی به روحیه مادر داره زن عمو من خیلی خیلی به تغذیه ش اهمیت میداد و هم خودش هم عموم خوشگل و خوش قد و بالا هستن ولی دو تا پسراش زشت شدن برعکس عمه کوچیکم و شوهرش بسیار معمولی ولی دختر و پسرش خوشگلی های هر کدومو برداشتن و خیلی خیلی خوشگل شدن!منم باردارم و دوس دارم نینی خوشگل بشه ولی فک نکنم خیلی خوردن تاثیر بزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن اگه زیاد معده ت ترش کنه بچه ت پر مو میشه

یه عده هم میگن اگه دوخت و دوز و بافتنی و اینا بکنی

ولی من نمیدونم درسته یا نه!؟ من هر دو کارو کردم یعنی هم ترش کردم هم دوخت و دوز موهاشم خوبه☺

رنگ پوست دیگه واقعا ژنتیکیه 

وقتی ژن چشم رنگی نباشه چطور ممکنه زیتون چشم رنگی کنه 🤔🤔🤔

تاثير ميزاره عزيزم.بعضي اوقات به ژن ربطي نداره.من خيليا رو ديدم كه نه مادر و پدر چشم رنگين نه تو فاميل ولي بچه چشم ابي به دنيا اومده.وقتي هم پرسيدم ميگن به بچه هاي چشم رنگي زياد نگاه كردم 

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀

خخخخ جاری لعنتیم دخترش کچله گفت دکتر سونو از رو سایه های کله بچه میفهمه که پر مو هست یا کم مو و دکتر سونو گفته بچه ات کم موهست برو اب شنبلیله بخور 

منم دیروز رفتم همون سونو پرسیدم دخترم کم مو هست یا پر مو ؟؟

یعنی قیافه دکتر 😮😮😮 گفت سولات عجیبی می پرسی وایسا دنیا بیاد ببینیم کچله یا پر مو 

قیافه من 😓😓😓

تو روحت جاری 

جاری# خر است 

هر چی خوردی بخور، نوش جونت، چون هیییچ تاثیری ندارد عزیزم.

ژنتیک نه تنها مهمه، همه چیز رو ژنها تعیین میکنن، نه خورد و خوراک.

ایشالا که سالم باشه، بعد هم هیچ نوزاد کچلی تا آخر کچل نمونده   

تاثير ميزاره عزيزم.بعضي اوقات به ژن ربطي نداره.من خيليا رو ديدم كه نه مادر و پدر چشم رنگين نه تو فام ...

مطمین باش نسلهای قبلیشون داشتن وقتی کسی چشم رنگی باشه ممکنه هیچکدوم از بچه هاش چشم رنگی نشن ولی نسلهای بعدش ممکنه چشم رنگی بشن...اینا همش به کروموزوم ها بستگی داره کروموزهای خفته که چند نسل بعد بیدار میشن 

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
ني ني ت چشم رنگي ميشه😍😍😍😍😍

نمیدونم اگ ب شوهرم بره دیگ منو شوهرم خیلی باهم فرق داریم من چشم ابرو مشکی اون بور من چشمام مشکی اون سبز عسلی ولی من خوشگلترم😊☺

خخخخ جاری لعنتیم دخترش کچله گفت دکتر سونو از رو سایه های کله بچه میفهمه که پر مو هست یا کم مو و دکتر ...

واي خدايا😂😂😂😂😂😂😐مردم از خنده.عالي بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نمیدونم اگ ب شوهرم بره دیگ منو شوهرم خیلی باهم فرق داریم من چشم ابرو مشکی اون بور من چشمام مشکی اون ...

قاطي پاتي شده كه از همه چي دارين😂همه مشكي هم رنگي