سلام خانوما من الان هفته 5 بارداریم میخوام نی نی ام سفید بشه و خوشگل ب دنیا اومدنیم کچل نشه ب نظرتون چی بهتره بخورم میدونم ژن مهمه شوهرم سفیده سفیدو ولی من گندمیم دوس دارم بچم سفید بشه کمکم کنید ممنون
شنیدم میوه خیلی تاثیر داره توی خوشکلی بچه بعد من چای راامتحان کردم مثلا جاریم پسر اولش دنیا امد کچل بود گفت چای زیاد خوردم بعد سر دوتا دیگه اصلا چای نخورد خییلی پرمو امد همسایه ما هم که نی نی اش دنیا امد خییییلی موداشت گفت من سر بچه ام فقط انار می خوردم پرمو شد ولی این بگم بچه از ماه 7شروع به مودراوردن می کنه پس خیلی هواست باشه
تغذیه فک کنم خیلی ربطی نداره بستگی به روحیه مادر داره زن عمو من خیلی خیلی به تغذیه ش اهمیت میداد و هم خودش هم عموم خوشگل و خوش قد و بالا هستن ولی دو تا پسراش زشت شدن برعکس عمه کوچیکم و شوهرش بسیار معمولی ولی دختر و پسرش خوشگلی های هر کدومو برداشتن و خیلی خیلی خوشگل شدن!منم باردارم و دوس دارم نینی خوشگل بشه ولی فک نکنم خیلی خوردن تاثیر بزاره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاثير ميزاره عزيزم.بعضي اوقات به ژن ربطي نداره.من خيليا رو ديدم كه نه مادر و پدر چشم رنگين نه تو فاميل ولي بچه چشم ابي به دنيا اومده.وقتي هم پرسيدم ميگن به بچه هاي چشم رنگي زياد نگاه كردم
خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀
تاثير ميزاره عزيزم.بعضي اوقات به ژن ربطي نداره.من خيليا رو ديدم كه نه مادر و پدر چشم رنگين نه تو فام ...
مطمین باش نسلهای قبلیشون داشتن وقتی کسی چشم رنگی باشه ممکنه هیچکدوم از بچه هاش چشم رنگی نشن ولی نسلهای بعدش ممکنه چشم رنگی بشن...اینا همش به کروموزوم ها بستگی داره کروموزهای خفته که چند نسل بعد بیدار میشن
خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.