2777
2789

معلومه که مادرشوهرمو میگم؟ 

خدایی نمیخوام خاله زنکی‌حرف بزنم 

یه تجربه چندین ساله که امروز به دردم خورد

قبلا سر این حرفا چقدر بحث درونی داشتم بماند

،با شوهرمم بحث میکردم

اما الان دیگه نه

شخصیتش برام یه آدم سرشار از کمبود ها و عقده هاست که نمیتونه خوب باشه حتی اگه بخواد. حسادت تا مغز استخونش نفوذ کرده و از کوچکترین بحث و داخوری بین من و‌سوخرم یا هرکدوم از ما با بچه مون لذت میبره

اخلاق مادرشوهر من و خواهرشوهرم و کلا فامیل شوهرم همینجور بود....

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر خوب 

منم وقتی به این نقطه رسیدم خیلی آرامش پیدا کردم.با خودم گفتم اون یه آدم بیماره که حتی با دخترهای خودشم نمیسازه،پس من چه توقعی ازش دارم.فرض میکنم سرطان داره،و با دلسوزی باهاش برخورد میکنم.خیلی آرامش گرفتم

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

فقط رها کن واگذار کن به خدا.خدا بهترین داوره.دنیا بی ارزش تر از این حرفاست که بخوای خودت رو حرص بدی

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

تا سه هفته پیش از این منو ندیده بود 

آخرین بار عید نوروز بود

بماند که علتش جی بود یه چیزی بود بین خودشون که هنوزم بحث دارن اما یکمی اوضاع بهتر شده

بعد میدونست من حاملم

تنها چیزی که به شوهرم گفته بود : هاه حالا که پوشکم نیست میخواین جیکار کنین! همین!!!

بعد که اومد خونمون ( طبق معمول دو‌روز موند) انگار نه انگار 

حتی ازم نپرسید  زایمانت کیه! 

فقط نشست یا دراز کشید 

من پختم و بردمو آوردم

خلاصه فقط یبار به پسرم گفت نینی تون خوبه؟ اونم گفت نه خوب نیست

اینم از خدا خواسته هاهاها خندید

بعد پسرم گفت میمی جای خصوصیه زشته نگو بچه اشتباه شنیده

حالا امروز یعالمه سبزی آورده تو خونه من پاک کرده و شیته میخواست پهن کنه خشکم بکنه شوهرم گفت بذار یخچال ببر خونت دیگه

موقع سبزی پاک‌کردن کمرش درد گرفته بود بماند که بیشترشو من پاک کردم ، شروع کرد که آره الان همه جا سبزی آماده هست ما چقدر تو حاملگی کار میکردیم

مثل الان نبود سبزی قرمه آماده، قند شکسته اماده فلان بیصار منم فقط گفتم بله بله

بعد بحث یه خانومه شد گفتم هردفعه منو میبینه میگه تو زایمانت منو دعا کنیا تورو خدا یادت نره

میگه آره اون واسه اونایی که زایمان واقعی دارن نه مثل شماها سزارین

گفتم چرا زاییدن زاییدنه دیگه

میگه هاها حالا دعا کن ببینیم مستجالثب میشه یا نه

بعدش که فکر نکنم میتجاب سه 

اما قبلش دعا کنی شاید

میگه آره اون واسه اونایی که زایمان واقعی دارن نه مثل شماها سزارین گفتم چرا زاییدن زاییدنه دیگه میگ ...

عزیزم معلوم کمبود داره 

همون بهتر که ولش کنی 

منم‌بعد ۶ سال زدم به بیخیالی و بی اهمیتی 

تا حد ممکن پیش خانواده شوهر لام تا کام حرف نمیزنم

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
عزیزم معلوم کمبود داره  همون بهتر که ولش کنی  منم‌بعد ۶ سال زدم به بیخیالی و بی اهمیتی&n ...

آره دقیقا

و تا میتونی چه تو خلوت خودتون و چه پیش اونا به سوهرت محبت کن

والا عصبی بودنای شوهر من ۹۰ درصدش از خانواده شه

وقتی یادم‌نیفته چقدر خودمو قبلا واسه حرفهای همچین آدمی ناراحت کردم خندم میگیره

آره دقیقا و تا میتونی چه تو خلوت خودتون و چه پیش اونا به سوهرت محبت کن والا عصبی بودنای شوهر من ۹۰ ...

آره 

ولی محبت و حرف در گوشی تو خلوت بهتر جواب میده 

خانواده شوهرم تو جمع و روی خودم خیلی خوبن بامن اما پشت سر خدا داند 

منم از شیوه خودشون استفاده میکنم‌

جلوشان هر چی بگن بلش میرسونم پشت سر قبرشون میکنم اونم نه 

با دعوا بلکه با سیاست تازه راه افتادم دعام کن بتونم شرشون خدا به خودشون برگردونه 

دعام کن عزیزم شوهرم بچه میخواد اما من میترسم

دعا کن اگه صلاحه خدا بچه دوم بهم بده دلم دختر میخواد

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
آره  ولی محبت و حرف در گوشی تو خلوت بهتر جواب میده  خانواده شوهرم تو جمع و روی خود ...

عزیزم اگه دعام مستجاب شه البته 😂😂

انشالله همه چی همونجور میشه که خودت میخوای 😊😍