2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 35 پست
بله من انجام دادم. و خدا رو شکر نتیجه گرفتم

من ۱۴سال ازدواج کردم الان دوسال اقدامم . پانچرانجام دادم جنینامم فریزن یکماهه که خراش دادم قرارشده تو پری برم برا داروی قبل ازانتقال ولی همش لکه بینی دارم ایا طبیعیه؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
کجایی هستید؟ من اهواز میخوام انجام بدم.بیمارستان خصوصی گفتن ۵ تومن با هزینه بستری

همدان٬٬خیلی خوبه تازه من سرانگشتی حساب کردم وگرنه خیلی بیشتر هزینت میشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شوهرم ضعیفه خیلی.من فولیکول ۱۹ ب بالا دارم هر ماه ولی متاسفانه پولیپ دارم.باید اول عمل پولیپ انج ...

اول ذخیره انجام بده. چون اگه پایین باشه بیشتر دکترا اول تخمک کشی میکنن بعد عمل. با میکرو انجام بدی ضعیفی شوهرت زیاد مشکل ساز نمیشع

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام جنین هاتون بلاست بود یا ۳روزه

سلام. 2 روزه بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
۴ مرحله یعنی باید بیهوشی بگیرم؟

یه مرحله تخمک برداریش فقط بیهوشی داره

من ۱۴سال ازدواج کردم الان دوسال اقدامم . پانچرانجام دادم جنینامم فریزن یکماهه که خراش دادم قرارشده ت ...

من هیچ اطلاعی از این عمل ندارم متاسفانه.دکترها هم ک توضیح نمیدن قراره چیکا کنن

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اول ذخیره انجام بده. چون اگه پایین باشه بیشتر دکترا اول تخمک کشی میکنن بعد عمل. با میکرو انجام بدی ض ...

میکرو چ جوریه؟من نمیدونم

دکترم فقط بهم داروی مکمل داد ک خودم و شوهرم تا یک ماه استفاده کنیم.بعد بریم آز بدیم.بعد بریم واس عمل.چیز دیگه ای نگفت بهم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
من ۱۴سال ازدواج کردم الان دوسال اقدامم . پانچرانجام دادم جنینامم فریزن یکماهه که خراش دادم قرارشده ت ...

منم لکه بینی زیاد داشتم بخاطرهمین عمل هیستروسکوپی کردن. ولی مشکل از داروهای هورمونی بود.و مشکل ساز نشد برام

میکرو چ جوریه؟من نمیدونم دکترم فقط بهم داروی مکمل داد ک خودم و شوهرم تا یک ماه استفاده کنیم.بعد بری ...

شبیه ivf. ولی اسپرمای سالم رو به تخمک تزریق میکنن جای اینکه خودش لقاح پیدا کنه.با این روش شانس جنین بیشتری خواهید داشت

منم لکه بینی زیاد داشتم بخاطرهمین عمل هیستروسکوپی کردن. ولی مشکل از داروهای هورمونی بود.و مشکل ساز ن ...

هشت ماه پیش به منم گفتن باید هیستروسکوپی کنی اما اینماه که نوبتم شدواسه عمل گفتن باید قبلش سونو بدی بعد سونو گفتن مشکلی نداری بیا واسه خراش بعدشم دوم سوم پری برم واسه داروی قبل از انتقال ولی همش لکه بینی دارم 

هشت ماه پیش به منم گفتن باید هیستروسکوپی کنی اما اینماه که نوبتم شدواسه عمل گفتن باید قبلش سونو بدی ...

ایشالا ک چیزی نیست ک نتیجه میگیری. چندتا جنین داری؟

ایشالا ک چیزی نیست ک نتیجه میگیری. چندتا جنین داری؟

ممنون عزیزم٬٬٬ده تا

من هیچ اطلاعی از این عمل ندارم متاسفانه.دکترها هم ک توضیح نمیدن قراره چیکا کنن

منم زیاد اطلاع ندارم متاسفانه دکترام درست ادمو متوجه نمیکنن