"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من فقط احلاق پرستارا واسم مهمه چون من خیلی خیلی سوسول وترسو هستم
خب خانوادت که نیستن در حد یه پرستار خوبن.مگه جنگه؟نهایت بیان تبریک بگن بهت شیردادن رو یاد بدن و کمک کنن یا بهت مسکن بزنن برن فرداش هم یه کم راه میری شکم که کار افتاد میای خونه نترس مادر که میشی باید ترس و سوسولی رو بزاری کنار شجاع باشی تا بچتم ازت یاد بگیره
هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
خب خانوادت که نیستن در حد یه پرستار خوبن.مگه جنگه؟نهایت بیان تبریک بگن بهت شیردادن رو یاد بدن و کمک ...
عزیزم من یک بار مادر شدم پسر اولم هفت سالشه ولی از سوند لعنتی میترسم هر کاری کردم دکترم راضی تشد بعد از بی حسی واسم بزاره رایمان اولم بدون سوند بود الان ده روزه که شبا خوابشو میبینم ک خیلی استرس دارم
عزیزم من یک بار مادر شدم پسر اولم هفت سالشه ولی از سوند لعنتی میترسم هر کاری کردم دکترم راضی تشد بعد ...
عزیزم خدا حفظش کنه.اصلا نگران نباش تفکر منفی خودش احساس درد رو بیشتر میکنه.توکلت به خدا باشه به پرستارا بسپر که اینکار رو براتدخوب انجام بدن
هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست