2777
2789

من یه دختردارم کلاس دومه!پارسال که اول بود پدرمو درآورد تا مدرسه اش تموم شد!کلا رو دور کُنده.از نظر هوشی عاااالیه اما تا مشقاشو مینویسه منو روانی میکنه!۶ ساعت جلوش پهنه دفتر کتاباش ،میری میبینی دو خط نوشته هنوووز!

تا داد وبیداد نکنم اصلا نمینویسه😭😭😭تورو خدا بگین چیکااار کنم😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که دارم اینارو مینویسم از دستش سردرد شدم!هنوووز کلی مشقش مونده و اون همچنان ریلکس و لاک پشتی کار میکنه😭😭😭خسته شدم چی کااار کنم؟

هنوووز اول ساله تا آخرسال چیکااار کنم!

نی نی بیاری از ترس نی نی که دفتر کتابهاش رو پاره نکنه سرعتش زیاد میشه 😂😂😂دخترم کلاس اوله جرات نداره مدادش یا دفترش رو زمین باشه با سرعت نور کار میکنه البته این راه حل حداقل ۳ سال زمان لازم داره🤔🤔🤔🤔🤔

الان که دارم اینارو مینویسم از دستش سردرد شدم!هنوووز کلی مشقش مونده و اون همچنان ریلکس و لاک پشتی کا ...

مگه بهشون مشق دادن گفتن که امسال نمیدن 

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  
نی نی بیاری از ترس نی نی که دفتر کتابهاش رو پاره نکنه سرعتش زیاد میشه 😂😂😂دخترم کلاس اوله جرات ندا ...

عزیزم الان یه پسره ۲/۵ساله هم دارم ولی کلا باعث کندتر بنویسه😢😢😢هیچ تاثیر مثبتی نداره فقط اعصابم دو برابر خرد میشه