2777
2789
عنوان

جمعه تون چه طور بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 57 پست
سرگرم بودي پس😂

اره ولی خستم

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

صبح رفتم تهران کار داشتم ظهر اومدم  همسرم ناهار پخته بود خوردم خوابیدم ظرف هم خودش شست،بیدار شدم نماز خوندم ی چای دم کردم دادم بهش الانم دارم شام می زارم

همه اینها در سکوت اونم تو اتاقشه منم تو پذیرایی کلا همش پای کامپيوترشه متنفرم ک اینقدر تنها موندم اینقدر افسرده شدم اینقدر بی انگیزه شدم 

دیگه بهش کششی ندارم باورت نمیشه این حس رو نميزاشتم برام پیش بیاد همش سعی میکردم نقاط مثبت زندگی رو ببینم ولی از دیروز تموم شد برام نمیدونم چی گیشه ولی فعلا ک اصلا حوصله ندارم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

صبح رفتم تهران کار داشتم ظهر اومدم  همسرم ناهار پخته بود خوردم خوابیدم ظرف هم خودش شست،بیدار شد ...

چقد كسل كننده است اينجوري ،منم همينم الان اخه نميشه كه يه طرفه رفت سمتشون 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
چرا؟؟؟؟چي شده؟

یه سری واحدام پاس نکردم نداخل داره باید مهمانی بگیرم

حالا اصلا نمیدونم وفتی درخواست میدی چقدر طول میکشه جوابش بیاد

اونجام تداخل داشته باشه چه خاکی تو سرم بریزم😭😭😭😭

درخواست مهمانی رو باید وایسم برنامه معلوم بشه بعدا بدم

نمیدونم اصلا کسی راهنماییم نمیکنه😭😭😭😭😭😭😭

چقد كسل كننده است اينجوري ،منم همينم الان اخه نميشه كه يه طرفه رفت سمتشون 

من ک دیگه نميرم خسته شدم,وقتی خونست یا خوابه یا پای کامپيوتره

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یه سری واحدام پاس نکردم نداخل داره باید مهمانی بگیرم حالا اصلا نمیدونم وفتی درخواست میدی چقدر طول م ...

اول مهماني ميگيري اونجايي كه ميخواي بري ميبيني چي ارائه داده و بر ميداري درسارو ،تداخليام استادايي بردار كه كنار ميان با تداخل

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

منم دم غروبی  با همسرم دعوام شد.الانم رفته استخر بادوستاش ..  از دیروز خونه تکونی داشتم. مامانم ظهر پسرم رو برد. خودمم حالم چند بار به هم‌ خورده الانم تک و تنها و دلگیر تو خونه ام..

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ