2777
2789

سلام دوستان اگه استفاده کردین تاثیری داشته ؟؟؟ دخترام خیلی ریزن میخوام هر چیزی که خوبه و مقویه بدم بهشون یکم جون بگیرن !

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
من استفاده کردم برای دخترم روغن ام سی تی  تاثیر نداشت... ولی خب دکترش خیلی تاکید داشت که این رو ...

گلم چقدر میدادی و دخترت چند وقتش بود دادی ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این روغن چیه چطوری استفاده می شه دختر من دو ماهش هست می تونم بهش بدم چقدر بدم

سلام عزیزدلم قدم نو رسیدت مبارک ، والا منم تا حالا استفاده نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم که خوبه واسه وزنگیری شما از دکتر دختر گلت بپرس ، منم فردا میرم پیش دکتر بچه هام میپرسم ، اگه یادم موند واسه شما هم میپرسم وجواب رو همینجا بهتون میگم

سلام عزیزدلم قدم نو رسیدت مبارک ، والا منم تا حالا استفاده نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم که خوبه واسه ...

ممنون عزیزم دوقلوهای شما چند وقتش ون هست من به دکتر دخترم می گم چی بدم تپلی بشه می گه هیچی وزنش خوبه هیچی نده اصلا با من همکاری نمی کنه 

ممنون عزیزم دوقلوهای شما چند وقتش ون هست من به دکتر دخترم می گم چی بدم تپلی بشه می گه هیچی وزنش خوبه ...

پنج ماه و دوازده روزشونه عزیزم ، دکترا نمیدونم چرا از بچه توپولی خوششون نمیاد !!! گلم دخترت وزن تولد و الانش چقدره ؟