2777
2789
عنوان

دفع سنگ کلیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 20 پست
وای ی ی میدونم چی میگی من که رفتم خاتم انبیا یه دونه مرفین بهم زدن جواب نمیداد همش بالا میاوردم از د ...

ی روز هم بیمارستان بوده..همین وضعیت شما رو داشته.مرخصش کردن...چی بگم.خدا سلامتی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش خوردن مایعات مختلف و بالا پایین پریدنه که سنگ از بافت کلیه جدا بشه  سونو رفتید؟؟ اگه ...

بله ...هم سونو...هم سی تی اسکن...سنگ ها حدودا 5میلی اند.دکتر فقط واسه عفونت دارو داده و قطره سنگ کل...دلستر چی خوبه؟

تنها راهش خوردن مایعات مختلف و بالا پایین پریدنه که سنگ از بافت کلیه جدا بشه  سونو رفتید؟؟ اگه ...

خودمم تو اینترنت ک سرچ کردم نوشته بود بالای ۴باید لیزر بشه...نمیدونم چرا متخصص اینکار نکرده..پیش دوتا دکتر هم رفته.

باید به ادرارش توجه کنه.خونریزی حتی یه ذره یعنی سنگ جایی از مجرای ادرارش را خراش داده و احتمال اومدن بیرون هست.شاید بدنش میتونسته رد کنه سنگ را ،دکترا بهتر تشخیص میدن

کلا میگن آب جو خوبه.از اون تلخا که طعم ندارن

قطره سنکل هم که بهش بده

اینجا یه هندونه درسته را با پوست میپزن و میریزن مخلوط کن و میخورن . اینجوری کلیه کاملا شسته میشه