2777
2789
عنوان

حلال کنید میخوام برم

360 بازدید | 24 پست

توی این پنج شیش روزی که اینجا بودم خیلی ها گفتن اینجا مناسب سنت نیست و ازین حرفا خیلیا دلمو شکوندن شاید دل خیلی ها رو شکوندم به بزرگی خودتون ببخشید اخرین تاپیکه که میبینین خوبی بدی دیدین حلال کنین فقد اگه سایت مناسب سن من سراغ داشتین پیشنهاد بدید ممنون

با افتخار محسنی ام😍💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظر من اینترنت کلا برای سن شما مناسب نیست به درس و مشقت برس با دوستات تفریح کن الان جوونی وقتتو پای گوشی تلف نکن. یه روزی به خودت میای میبینی بهترین ساعتای عمرتو چجوری هدر دادی. ولی اینجا خیلی بهتر از چت روم های بی در و پیکره یه وقت نری داخل اونا.

الهی به امید خودت...  

الان که کلا اینترنت واسه شما مناسب نیست هیچ شایت خاصی هم نیست، برو به درست برس وقت واسه این‌علافی‌ها زیاده

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

اصلا چرا گوشى دارى ؟

مدارس باز شدن گوشيتو خاموش كن 

چرا خانواده ها انقدر بى فكر شدن ؟؟؟

بزرگترى ندارى شما نظارت بر گوشيت و كارهات بكنن !!!

از اينجا برى معلوم نيست سر از چه جاهاى بدترى در ميارى !!!

حالا كه خانوادت ولت كردن خودت ، خودت رو ول نكن خواهشاً !!

برو به درست برس با دوستات بگو بخند اين گوشى ام الفسادم بزار كنار يا حداقل اينترنتش رو قطع كن

اصلا چرا گوشى دارى ؟ مدارس باز شدن گوشيتو خاموش كن  چرا خانواده ها انقدر بى فكر شدن ؟؟؟ بزرگ ...

یکم ارومتر لطفا گوشی ندارم لپ تابه چشم کلا دلیت اکانت میکنم خیالتون راحت شه😐💙

با افتخار محسنی ام😍💙