2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ی مورد تو فامیل نزدیک داشتیم،دختر خاله و پسر خاله بودن،بهم زدن باز ب یکسال نرسید دو باره عقد کردن،البته دختره بهم زد با اینکه خیلی هم میخواست پسر حالشو...الان نه ساله عروسی کردن تازگی هم بچه دار شدن

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
چرا بهم خورد؟چیشد دوباره عقد کردن؟

دقيق اطلاع ندارم ولي يادمه تو خريداي جشن عقد بودن حتي حلقه اينا هم خريده بودن بحثشون ميشه ب باباي دختره بر ميخوره بعد تموم كردن. بعد از چند ماه دوباره پسره مياد طرف دختره ك اينبار مادر دختره يكم كمك ميكنه ك اينا دوباره اشتي كنن. 

👶🏻
عزیزم آن شاالله همه خوشبخت بشن

ممنون...راستی هیچوقت هم معلوم نشد چرا بهم زدن و چجوری دوباره وصلت سر گرفت...هر وقت کسی می پرسید بحث عوض میشد کللللا

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

یکی از اقوام نزدیک‌من از بچگی عاشق هم بودن.

یه کشش فوق العاده عجیب بهم داشتن.

ب محض اینکه تونستن باهم نامزد کردن.

دختره ۱۷ و پسره ۲۰ سال داشتن(دیگه نمیتونستن صبر کنن و خانواده ها رو مجبور کردن ک زودتر بهم برسوننشون)

ضمنا باهم فامیل نزدیک بودن.

بعد از یکسال بزرگترا متوجه شدن بشدت بینشون اختلافه.

خیلی شدید....

نامزدی بهم خورد.ولی از اونجایی که باهم قرابت داشتن والدینشون قهر نشدن و کماکان ارتباط داشتن.فقط خانواده ها البته.

۶ ماه بعدش دیدن دیگه نمیتونن بدون هم زندگی کنن.

اینبار با عشق قوی تری بهم برگشتن.

الان ۳سال از ازدواجشون میگذره...