2777
2789
عنوان

صبریاطلاق بیابن کمکم کنید

304 بازدید | 19 پست

خانوما من الان هفت ماهه تقریبا هیییییچ ارتباطی باهمسرم ندارم حتی ی دونه اس همسرم نمیخادمنووو یجورمریص روانیه انگار مساورم رغتیم گفتن ثبات شخصیتی نداره ب هبچ وجه افسرده اس انگارخودشم نمیدونه چی میگه چی میخاد چون من ظاهرمو ومهمتراخلاقم خوبه  ولی ازاول سازمخالف زد حالاپدرشوهرم دوماه قبل گف بیاین محضرامصاکنیدنموم شه بره مام گفتیم پس مهریه چی  چون ما ادمایی یاده ای هستیم فک نمیکردمهریه حرفش پیش بیاد ازاونروزک حرف مهریه شدهی میگه من نمیخام طلاق بگیرین تلاسمم میکنم  دیگه اونروزگفت که رفتم پیش ی شیخ معتبرگفت که جادوکردن دختره محبت میکردپسره پس میزدبمن گف پدرشوهرم که چهارماه زمان میبره همسرم درس بشه راس میگه؟ سردرگمم هیچ حرمتی نمونده نمیدونم قبلا ک مشکلی نبوداون وقعی بود الان میخادچجوری باشه

استارتر ببخشید نامربوطه معذرت

بچه ها میشه لطفا 5 تا صلوات برا مادربزرگ نامزدم بفرستید داره تموم میکنه تروخدا التماس دعا 

اگه صلوات فرستاد یا دعا کردید لایک بزنید💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم صبر کن

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
اخه چرا قللا تلاش نمیکرد چرا قبلانمیگف تا دیدمهریه میخایم بادس افتاده پسرسوجادوکردن

الان بحث حرف اینو اون نیست بحث زندگیته صبرکن وقت هست نشد طلاق بگیر

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
😕 نکنه نقششونه زبونتو ببندن مهریه نگیری یه فرصت دیگه بهش بده اما اگه خوب نشد خودتو پاش نسوزون

ی ادمایی هستن حساب هزارتومنم میرن خیلیییی باسیایتن فک کن تقصیراوناس اومدن زندگی ی دختروخراب کردن ولی بازم اونا میگن ما منتطربمونیم ما بربم فلان جا طلاق بگیریم نگیریم  یاده بودن بدتربن گناهه تواین زمونه

نه جا بزن نه برو سمتش یه مدت صبر کن عزیزم بعد طلاقم همچین خبری نیست 

اره گلم میدونم خبری نیس ولی ازابن میتریم چهارماهم صب کنم بیادبگه نمیخام  من واقعااااا هیچی نمیمونه ازم تونوق انقدتحقیرشم ازی طرغم همسرم حفوق داره میگم نکنه میخان یکاری کنن ک نشه مهریه ازحقوقش کسزشه