2777
2789

همسرم تو این چند سال اخلاقای خاصی از خودش نشون داده یکی از اخلاقاش که نمیتونم باهاش کنار بیام اینه که از لحاظ روحی و جسمی و عاطفی خیلی بهم نزدیک میشه یه چند روز واقعا خوشیم بعد سه چهار روز فاصله میگیره. میره تو خودش دیگه دور و برم نمیچرخه . ارتباط عاطفی کنسل. ارتباط کلامی به حداقل میرسه. ناز کشیدن هم تعطیل. این دوره حداقل دو هفته زمان میبره و آخرش من صدام درمیاد و دعوامون میشه

خسته شدم. دیگه نمیتونم تحمل کنم. بنظرم نرمال نیست. حضورش دلگرمی نیست چون حمایت کننده خوبی نیست. هیچ اعتمادی ندارم به خاطر این سستی تو رابطه

شوهرای شما هم اینجورین؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه...کاملا...بش میگن غار تنهایی مردان...کتاب مردان مریخی زنان ونوسیو بخون...تو این دوره به هیچ وجه نباید خلوت مردو بهم زد وزن باید خودشو مشغول کنه به کار خودش درسش هنرش دوستاش تلوزیون یا هرچی

ن نیست اینجوری 

معمولا همیشه ی جوره و خوبه 

فقط چن وقتی ی بار شاید ی موضوعی خیلی ناراحتش کرده باشه ک یکم توخودشه ولی باز سعی میکنه کنار من خوب باشه

و چقدر خوب است 😻 که خداوند تــو را فقط برای مــن آفریده است 💍👌💕

شوهر من فقط موقعی که نیاز داشت خوب بود خوبه مال تو حداقل دوره ای هس

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!