2777
2789

خستم کرد این بچه ۱ سال و سه ماهس هیچی نمیخوره ب زور چهارتا قاشق چای خوری غذا میخوره‌‌.فقط عاشق ماست و هندونس ک اونام سردی ان...چهار قاشق میخوره ..بعد ک دلشو میزنه تف میکنه بیرون الان نیم ساعته جلوش انگور گذاشتم دوتا بیشتر نخورده...زرنگم شدی هر شگردی میرم جواب نمیده...تا کی اینطوریه؟  

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥
به نام خدا پسرمنم هجده ماهشه دقیقا همینه تف میکنه فقط سه قاشق از هرچیزی میخوره

شوهرم دیشب میگه ...یوم ب این بچه برس رنگش پریده انگار ..مادرشوهرمم کلی حرف دیک بهم زد ...میگم بابا بچه نمیخوره چرا حالیتون نیس...میگن نهههه تقصیر توعههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا بچم اینطوره

یک سال و ۴ ماهه س

ولی کم کم داره بهتر میشه

به ماست نعناع و کمی نون خشک بزن تا سردیشو بگیره

غذا هم ببین چی دوس داره اونو بیشتر بپز

مثلا پسر من از انواع کباب ها و خورشت ها و... بیشتر هویج آبپز و سیب زمینی آبپز دوس داره😐

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

وااااای دختر منم‌دقیقا اینطوره یکسال و‌سه ماهشه. ۲۵ خرداد ب دنیا اومده

همه چیو تف میکنه 

فقط ماست و‌هنداونه و‌دوغ میخوره

کته سوپ گوشت مرغ هرچی میذم نمیخوره

وزنش ۱۰ کیلو

بچه شما چند کیلو؟؟

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

به نام خدا

فاطمه هستم یک مادر درمانده 

با باد هوا داره زندگی میکنه پسرم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بدن بچه رو هرجور عادت بدی همونجور میشه. از الان براش گرمی و سردی تعریف نکن بزار هرچی دوست داشت بخوره. مامان من برا ما همینکارو کرد هرچی دوست داشتیم میخوردیم الان نه گرمیمون میشه نه سردی. ولی شوهرم از اول سردی بهش ندادن بخوره الان که یکم میخوره زود حالش بد میشه. بعدم بچه هر وقت گرسنه بشه خودش میاد دنبال غذا. نگران نباش

چون انقدر خودت بهش غذا دادی لذت غذا خوردنو ازش گرفتی

ن بخدا اون غذاهایی ک نمیشه با دست خوردو خودم میدم بهش ..اونایی ک میشع با دست خوردو نیزارم جلوش بخوره‌‌.اما فقط میماله زمین ....اب میوه اینام ک اصن دوس نداره😣😣

منم دقیقا بچم اینطوره یک سال و ۴ ماهه س ولی کم کم داره بهتر میشه به ماست نعناع و کمی نون خشک بزن ...

دختر من ماکارونی رو فقط خوب میخوره اونم کلی کثیف کاری میکنه 

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

فقط چسبیده ب سینه هام می می میخوره...دیگ شیر سینمم تموم شد ۱۲ ۱۳ کیلو بیشتر نیس اما خیلی اذییتم خیلی 

من اصلا باورم نمیشه کسی  میگه بچم غذا نمیخوره. پسر من کم مونده به من و باباش  بگه بخوابین ...

نوش جونش 

الحمدالله 

خوش به حالت

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))