2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد ١٧٢

وزن٦٦

پوست روشن صورت بيضي

موي مشكي و مجعد 

چشم سبز عسلي

بيني معمولي وصاف

لب قلوه اي😊😁

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
شهر ما که هشتادی ها دو تا بچه دارن😅

یا علی.دختر خواهر شوهر من متولد۸۱ تازه عقد کرده دیگه هم مدرسه نمیره احساس میکردم خیلی عجیبه و درکش نمیکنم.

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

قد ۱۶۵

وزن ۶۰ 

مو مشکی 

چشم ابرو مشکی 

پوست سبزه 

دماغ گوشتی و استخوانی 

لب کوچک 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

سمندونو ببین انگار منو دیدی

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
یا علی.دختر خواهر شوهر من متولد۸۱ تازه عقد کرده دیگه هم مدرسه نمیره احساس میکردم خیلی عجیبه و درکش ن ...

تو شهرستان ها سن ازدواج و سن حاملگی خیلی پایینه...منم دوس داشتم هفده سالگی بچه بیارم ولی شوهرم گفت سنت کمه تا بیس سالت نشه بچه نمیاریم😅

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
چشمو ابروم سیاهه قدوبالام کوتاهه 

مامان خوبی دارم میشینه توی خونه میبافه دونه دونه میپوشم خوشگل میشم مث دسته گل میشم.

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
تو شهرستان ها سن ازدواج و سن حاملگی خیلی پایینه...منم دوس داشتم هفده سالگی بچه بیارم ولی شوهرم گفت س ...

الان چند سالته؟؟

با من ازدواج میکنی😁(زانو زده و جعبه حلقه را باز میکند)

بعععله😆😆(شکم بزرگش را با دست نگه داشته و بالا و پایین میپرد😒)

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

قد ۱۷۲  وزن ۷۰  مو طلایی  چشم عسلی  لب کوجولو  دماغ گوشتی  پوست ...

خیلی شبیهتم 😂😂

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده