2777
2789

من حس میکنم خونم هیچ وقت تمیز نیست

شما روزانه چه کارای انجام میدید؟ و از ساعت چند شروع به تمیز کردن خونه میکنید؟

نیم ساعت صبح ، یه ربع شب

هفتگی یا ده روز یه بار هم کارگر میاد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر هر چیزی رو بذاریم سر جاش  همون موقع

و کاری رو ببعد موکول نکنیم

همیشه همه چی مرتب ...

این قانون شامل حال بچه دارها نمیشه البته

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من هر چی خونه تمیز میکنم باز حس میکنم کثیفه اه😔

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

یه بار درست و حسابی خونه تکونی کنی بعد هر بیرون رفتن لباسها و وسایل سرجاش بزاری بعد هر وعده غذایی ظرفها رو بشوری روزی یک ساعت فقط برای گردگیری و لباس شستن بزاری همیشه همه چی مرتبه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

بچه ها یه سوالی دارم شما هر وقت برین جایی دو تا سه روز وایسین بد بیاین خونه احساس نمیکنین خونتون خاک گرفته

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
من حس میکنم خونم پر از خاکه  خیلی عصبی میشم

اخ گفتی منم اعصابم خورد میشه