2777
2789
عنوان

پوشک سایز یک

685 بازدید | 6 پست

سلام مامانا میخاستم بدونم مای بی بی سایز یک و دو چه مدت استفاده میشه 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره نی نی به دنیا بیاد چند کیلو باشه . اگه نی نی سه کیلو به بالا باشه اصلا سایز یک نخر از اول همون سایز دو بخر . اگه زیر سه کیلو مثلا ۲کیلو ۵۰۰ باشه سایز ۱ دو سه ماه استفادت میشه

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

بسته به جثه بچه س من دخترم رون پاش تپل بود همسه دو کیلو مونده به حد نهایت پوشکا مجبور میشدم سایز بعد رو بگیرم اگه نی نی دنیا نیومده زیاد نگیر ممکنه پوستش به یه مارک خاص حساسیت داشته باشه مگه اینکه مارکای ضد حساسیت بگیری

بستگی داره نی نی به دنیا بیاد چند کیلو باشه . اگه نی نی سه کیلو به بالا باشه اصلا سایز یک نخر از اول ...

دخترم دنیا اومدنی سه کیلو چهارصد گرم بود یه هفته سایز صفر بستم یک براش بزرگ بود الان بیست روزشه سایز یک بازم براش بزرگه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

بعضی پوشکاش از سایز صفر شروع میشن مثل پمپرز. بعضی ها از سایز ۱ شروع میشن مثل پریما. برای همین بهتره بر اساس وزن بچه بخری. من اول یه بسته سایز ۰ پمپرز برای دخترم استفاده کردم، سایزش خوب بود. اما پریما ۱ با اینکه مال ۲ تا ۵ کیلو بود، براش یکم بزرگ بود. الان هم مولفیکس سایز ۱ استفاده میکنم برای ۲ تا ۵ کیلو که نسبت به پریما کوچیکتره و براش بهتره

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊