2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حنا هندی ضررش از رنگ شیمیایی بدتره چون هندیه و رنگای شیمیایی بسیار نامرغوب و سرطان زا استفاده می کنن . 

برای قهوه ای کاملا طبیعی تیره چهار قاشق وسمه یه قاشق حنا . اگر طبیعی تر خواستید یک قاشق هم قهوه مرغوب .می تونی یه چایخوری هم پودر مورد برای تقویتی اضافه کنی . اینو با چای و یک تخم مرغ ( دلخواه ) خمیری می کنی نه شل بشه نه سفت تو حموم با لباسای درآورده اینو به همه جای کف سر یکنواخت می زنی . روشو با سلفون از اون رولی ها که برای غذاست چند دور دور سر می پیچی . روش یه کیسه نایلون می کشی یه روسری هم روش می بندی . میای بیرون حد اقل دو ساعت باید بمونه بعد می ری حمئم . ابکشی بدون شامپو. که موندگاریش بیشتر شه . بار اول ممکنه خوب رنگ نگیره هی تکرار می کنی چهار پنج بار دیگه تا بالاخره بگیره . بعدش دیگه اگه کمرنگتر خواستی قهوه و حناشو بیشتر می کنی اگر تیره خواستی وسمه رو زیادتر می کنی با آزمون و خطا به رنگ دلخواه می رسی . بعدش روش رنگ شیمیایی نمی گیره . مگر ریشه ها ی تازه در اودمه که بکر و رنگ نخورده هستن .

بیا منو بخور .من ک  دارم میگم  نت گفته من اولین بار حتی اسم روناس می شنوم 😐

من که بد نگفتم....چجوری گفتم مگه.پشتش نوشتم با چی ترکیب بشه....

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
حنا بیشتر بزنم یا روناس آیا  🤗

من زیاد ترکیبات رو بلد نیستم عزیزم اما تا جایی که میدونم حنا بیشتره از عطاری ها بپرس موهات خراب نشه

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

من صابون و بابونه گذاشتم رنگش یکم تناژ طلایی گرفت

بابونه و آب لبو با صابون هم گذاشتم یه رنگ شرابی خیلی نازی داد به موهام خودم که خیلی دوسش داشتم

قبلش هم موهام و با جوشانده جوش شیرین میپوشندم بهتر رنگ بگیره 

موهای من تیرست رنگ گیاهی فقط یه لایه رنگ میاره روش رنگش اونقدر تغییر نمیکنه یک یا دو درجه

امیدوارم به دردت بخوره😚

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾